Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Mini apartament de 13 metri patrati

Vi se par mici garsonierele confort 3 de la noi, cu suprafete de aproximativ 18 mp? Ei bine, exista locuinte si mai mici, iar in acest articol va prezentam un mini apartament care masoara doar 13 mp.

Se pare ca in ceea ce priveste solutiile de arhitectura interioara si design pentru spatii mici nu exista limite. Chiar si cele mai mici apartamente pot fi tranformate in locuinte multifunctionale. Designerul polonez  Szymon Hanczar a reusit sa transforme o suprafata de 13 mp intr-un mini apartament functional si aerisit.

Citeste si: Apartament minuscul, dar cochet si functional

Iata cum a reusit! In primul rand, a utilizat mult alb si nuante deschise pentru a oferi interiorului un aer luminos. Apoi, a valorificat cat mai bine spatiul pe verticala. Dupa cum se poate vedea si din imagini, dormitul a fost amenajat deasupra bucatariei.

“Peretele” care separa bucataria de zona de zi este de fapt un dulap care serveste nu doar la depozitarea hainelor, ci incorporeaza totodata masina de spalat si aspiratorul.

Citeste si: Solutii inteligente de amenajare a unui apartament de 32 de mp

De asemenea, incaperea este dotata cu un hamac pentru relaxare, un birou, un corp de mobilier si un suport pentru bicicleta.

 

Articole similare

Cum a fost refacuta o casa proiectata dezastruos

casamea.ro

Casa curbata, premiu la Brick Awards

casamea.ro

Arhitectura exclusivista

Costel Popa

Lasă un comentariu