Image default
LifeStyle

Mihai Petre, un barbat simplu

Este vorba despre Mihai Petre, bineinteles!

Desi la sedinta foto nu am apucat sa exersam vreun dans, cu toate ca ar fi fost ceva inedit, am vorbit despre acest sport formidabil, despre haine si design interior, despre ce ii place si ce nu ii place lui Mihai Petre. Daca in ceea ce priveste rigoarea cu care ne-a obisnuit in domeniile in care profeseaza, Mihai nu face concesii, in stilul vestimentar preferintele lui se schimba mult, in functie de locurile in care merge. „Imi plac hainele complet diferite”, ne-a marturisit el.

Pe strada voi purta tot timpul jeansi, bocanci si o geaca de piele, dar port cu placere si costume. Favoritele mele sunt costumele englezesti si camasile cu ac, pentru ca tin cravata foarte bine”. Asadar, la sedinta foto am imbinat aceste doua directii si am obtinut o tinuta smart casual, cool si relaxata, si una eleganta, mai clasica, pe stilul celor pe care dansatorul le adopta la „Dansez pentru tine” sau la evenimentele la care participa. Intr-un cadru masculin, cu linii curate, usor sofisticate, ne-am jucat cu sacouri, camasi si cravate, pe care Mihai ne-a spus ca le prefera papioanelor si ca il reprezinta mai bine, dar si cu jeansi si esarfe, pentru acea nota de confort si destindere specifica momentelor in care nu lucreaza.

Tocmai pentru acest fapt, hainele pe care le poarta trebuie sa ii dea o stare de spirit buna, sa il faca sa se simta comod, iar tinuta va fi intotdeauna adaptata la activitatile din ziua respectiva.

In schimb, in locuinta lui Mihai nu se regasesc cele doua amprente – eleganta si casual – ci se pune accent pe simplitate. De fapt, atributele care ii caracterizeaza stilul sunt simplitatea si calitatea, iar in functie de aceste doua trasaturi Mihai isi alege mereu piesele.

Multumim magazinului Vintage Room pentru sprijin!

Calea Victoriei nr. 83-85
021.312.02.06
www.vintageroom.ro

Articole similare

Chic Ville lanseaza colectia de toamna

comunicat de presa

Provocarea noilor colectii

Mariela Vanu

Consumatorii indusi in eroare de clasa energetica afisata pe aparatele de aer conditionat de tip on/off

casamea.ro

Lasă un comentariu