Image default
Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

Metidro – sistem pluvial intr-o gama noua de culori

Din acest motiv, astazi, beneficiarii au la dispozitie un nou sistem de jgheaburi si burlane cu o garantie de 15 ani, Metidro.

Componentele sistemului Metidro se asambleaza usor, asemenea unor piese de puzzle, in plus sunt foarte elegante si suple, iar unul dintre motive se datoreaza imbinarii perfecte, etanse.

Conceput pentru a se potrivi oricarui tip de acoperis: tigla ceramica, metalica, sindrila sau alte materiale, Metidro completeaza portofoliul de produse destinate invelitorilor marca Coilprofil.

Realizat pentru a satisface nevoile cat mai multor clienti, Metidro este disponibil in doua variante de dimensiuni: 88/125mm si 165/100mm. Inca de la lansare, sistemul a fost disponibil in patru variante de culori: alb, rosu, maro si argintiu. Incepand cu luna mai, gama de culori se imbogateste, in paletar regasindu-se 10 nuante noi care se vor imbina si asorta perfect la culorile de tigla metalica din portofoliu Coilprofil.

Avantajele principale ale acestui sistem sunt: durabil, usor de montat, perfect etans, se  intretine usor, este ecologic. Sistemul este alcatuit din 19 elemente, fabricate la cele mai inalte standarde de calitate, din otel galvanizat, calitate FAX si respectiv PLX, zincat si vopsit, pe ambele fete, cu noul sistem de vopsea Prelaq Nova care garanteaza o durata lunga de viata si rezistenta a culorilor, fiabilitate si siguranta in functionare.

Sistemul pluvial este disponibil la preturi accesibile. Cereti oferta de la Coilprofil si veti fi placut surprinsi.

COILPROFIL – tel.: 0244 445 800, fax: 0244 445 801, [email protected]

Articole similare

Branesti, o localitate in plina dezvoltare

revista Planul Casei Mele

Proiect de casa: P, 235 mp

Elena Virlan

De ce este nevoie de o asociatie de proprietari?

revista Planul Casei Mele

Lasă un comentariu