Image default
Amenajari Exterioare

Mese festive în grădină

Petrecerile şi mesele festive în grădină reprezintă evenimente obişnuite la americani, iar în ultimii ani au început să prindă şi la noi, având în vedere că oferă avantaje notabile.

De exemplu, există situaţii când închirierea unei locaţii nu este posibilă: fie îţi doreşti o petrecere din scurt şi nu găseşti locaţia potrivită, fie aceasta este prea scumpă sau nu corespunde dorinţelor tale.

În aceste condiţii, varianta cea mai la îndemână este organizarea petrecerii sau mesei festive în propria grădină. Indiferent de tipul acesteia – zi de naştere, onomastică, petrecere-surpriză pentru un membru al familiei sau prieten, botez etc., o petrecere în aer liber oferă mai multă libertate de mişcare şi nenumărate posibilităţi de amenajare/decorare.

Alegerea tematicii ţine de tipul petrecerii (bal mascat, oriental party, aniversare etc.), de tipul invitaţilor (copii sau adulţi), dar şi de caracteristicile grădinii şi momentul în care are loc petrecerea. De exemplu, primăvara poţi merge pe o tematică fresh, cu accent pe decoraţiuni realizate din flori proaspete, de sezon, indiferent de tipul petrecerii.

Dimpotrivă, în lunile de vară sunt binevenite temele marine sau cele de inspiraţie orientală. Având în vedere că vara abundă în culori vibrante, un decor în stil marocan sau indian (cu accent pe culori precum roşu, galben, orange, fucsia etc.) va fi, cu siguranţă, o alegere bună.

Vârsta persoanei pentru care se organizează masa festivă reprezintă, de asemenea, un aspect important. Un copil sau adolescent se va bucura de o petrecere ludică, tot aşa cum o persoană în vârstă va aprecia mai mult o tematică clasică, rustică sau vintage.

Pentru mai multe exemple accesează galeria foto.

Sursa foto: www.pinterest.com

Articole similare

4 holuri in stil traditional

Catalina Coca

O grădină de primăvară

casamea.ro

STIHL implementează tehnologia M-Tronic pe motocoase de mare putere

Elena Virlan

Lasă un comentariu