Image default
LifeStyle

Mega-trendurile in make-up pentru toamna-iarna 2012/2013

Sezonul acesta se poarta de la o piele a fetei curata si doar potentata de un fond de ten lejer, la machiaje flamboaiante. Trebuie sa fii atenta la urmatoarele culori: albastru electric, violet, oranj, rosu burgund, vin,  mura sau coacaze rosii.

Machiajul ochilor va fi clar starul sezonul acesta. Opteaza pentru un look grunge, cu fard aplicat in neoranduiala si chiar cazut sub pleoape. Fa-ti un smoky eye cu niste culori neasteptate: rosu, violet, oranj, sau machiaza-te stil color blocking, in “bucati” de culori puternice si contrastante.

Pleoapele metalice sunt si ele “in”, mai ales daca mizezi pe un look gen “pana de paun”.

Procura-ti un rimel albastru, verde sau violet si machiaza-te doar cu acesta pe un ten ca portelanul. Nu uita nici de liniile grafice care vor reinventa traditionalul cat-eye – triunghiuri, forme geometrice, dramatism, toate acestea dau un aer fresh unui stil de makeup popular de cand lumea.

Buzele vor fi puse in evidenta prin tuse de culoare gotice. Alege culori inchise: violet, rosu burgund, fructe de padure, purpuriu – in general, toate culorile reci si intense din spectrul rosului, al violetului si al brunului.

Pometii vor fi scosi in evidenta prin blush roz sau piersica aplica din belsug pe un fond de machiaj minimalist.

Nu neglija sprancenele care trebuie sa fie cat mai naturale si colorate in nuante mai neobisnuite. Poti lua in calcul chiar sa ti le decolorezi pentru un look extrem de trendy.

Mai multe foto: www.modista.ro

Articole similare

Pui cu usturoi

Elena Turcu

Conacul Barbu Druga, istoria unei figuri emblematice

RL online

Genti nonconformiste

Madalina Craciun

Lasă un comentariu