Image default
Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

Mediterana, la noi acasa, cu acoperisul Ruukki Adamante

O improspatare, o renovare completa sau instalarea acoperisului pe noua casa ajunsa in stadiul “la rosu” sunt oportune in lunile de vara cu temperaturi propice si zile cu multa lumina, pana seara tarziu. Si daca aveti nostalgia vacantelor la Mediterana sau pur si simplu iubiti arhitectura specifi ca acestei regiuni, Ruukki va propune profilele de acoperis Ruukki Adamante.

Profitati de energia pozitiva a sezonului cald si faceti combinatii indraznete! Culorile puternice ale acoperisurilor grecesti, casele spaniole cu curte interioara sau cele italiene cu terase placate cu clinker transmit o stare de bine si sunt adevarate surse de inspiratie pentru locuinta. Daca sunteti atrasi de ideea de a avea o casa care prezinta texturi calde si accente decorative ce amintesc de mare, soare si cer, incepeti renovarea de la acoperis.

Avand un design proaspat, modelul profilului Ruukki Adamante reflecta fidel forma tiglei ceramice, oferind insa avantajele unui material modern. Greutatea redusa, gama mare de culori, instalarea rapida fara pierderi de material si rezistenta in timp sunt o parte din atributele acestui profi l de acoperis, care insa ofera si estetica specifica tiglei mediteraneene.

De aceea, Ruukki asigura o jumatate de secol garantie pentru varianta prevazuta cu protectie de ultima generatie, denumita Pural Mat.

Profilele sunt fabricate din otel finlandez, cu patru straturi de protectie pe ambele fete. Stratul final este in fapt o pelicula ce protejeaza tabla, dezvoltata cu ajutorul celor mai avansate tehnologii patentate de Ruukki, lider european in solutii metalice. Acesta ofera astfel o excelenta protectie impotriva coroziunii si impiedica retinerea depunerilor de praf pe acoperis. Toate aceste caracteristici, la care se mai adauga rezistenta la efectul radiatiilor UV si la temperaturi foarte ridicate, fac ca profilele din tabla tip tigla Ruukki Adamante sa arate la fel ca in prima zi, vreme indelungata.

Ruukki Adamante este disponibil intr-o gama larga de culori, de la verde molid sau ciocolatiu la rosu rubiniu si violet ametist, acestea din urma fiind doua culori speciale care se regasesc numai in portofoliul Ruukki. Lungimea placilor este variabila si se ajusteaza in functie de proiectul fi ecarui acoperis in parte, pentru a evita pierderile de material.

Specialistii recomanda acordarea unei importante aparte alegerii foliei anticondens si barierei de vapori pentru a stopa efectele negative ale circulatiei vaporilor de apa. Daca vreti sa vedeti cum ar arata Ruukki Adamante pe diferite modele de case, puteti vizita www.ruukkiacoperis.ro/Experimenteaza modele de acoperis. Aici veti gasi un simulator prin care puteti combina diverse culori si modele de acoperis cu diverse nuante de fatada, de tamplarie sau de sisteme de jgheaburi si burlane. Tot aici veti gasi si un program prin care puteti estima pretul, pentru a va face o idee preliminara despre oferta finala.

Articole similare

Pavele vs. Beton: Ce materiale sa folosim pentru pavarea cailor de acces?

casamea.ro

Motoarele Hatz, spre emisii zero

M.Equipment

Incalzirea solara

Elena Virlan

Lasă un comentariu