Image default
Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

MB deschide o noua sucursala in SUA

Compania fondatoare la Vicenza, lider mondial in productia si vanzarea de cupe concasor, a inaugurat noul sediu in SUA, cu birouri si depozite destinate clientilor americani.

Sucursala se afla in Reno, Nevada, in partea de vest a Statelor Unite, acolo unde multe alte companii internationale si-au stabilit baza. Locatia este strategica pentru operatiunile de vanzare si distributie pe care MB va trebui sa le efectueze pentru a satisface cererile de piata, foarte numeroase de altfel.

Deschiderea filialei din Statele Unite reprezinta, pe de o parte, concluzia unei analize de piata aprofundate, care s-a desfasurat pe parcursul a cativa ani, iar pe de alta parte un punct de plecare pentru produsele MB care au prins deja radacini pe piata. Eforturile realizate pentru cucerirea unui loc pe piata americana au inceput in 2005, cand MB a participat pentru prima oara la cea mai importanta expozitie a sectorului de constructii, obtinand rezultate semnificative, care s-au transformat in timp in contracte de colaborare cu dealerii si cu companiile private.

Succesul cupelor concasor MB a crescut exponential, cucerind chiar si summiturile armatei americane. De fapt, in 2008 Vicenza – compania fondatoare – a primit prin distribuitorul sau un rol important in proiectul de construire a 1645 de case si renovarea unui supliment de 443 de adaposturi pentru familiile soldatilor americani, unul dintre cele mai importante proiecte de constructii pentru spatii militare privatizate in Italia din 1996.

In doar cativa ani, MB a reusit sa cucereasca una dintre pietele cele mai creative si dezvoltate tehnologic, punandu-si amprenta de geniu asupra serviciului cu clientii, care este pe atat de exigent pe cat este de mare, creat pentru clientii care au gasit o solutie inovatoare si de ultima ora in produsele MB, cu utilizare versatila si productivitate inalta.

Noua subsidiara americana va permite ca MB sa gestioneze rapid si eficient vanzarile de produse si livrarile, gratie unui depozit mare, avansat din punct de vedere tehnologic, pentru a satisface cererile clientilor prin intermediul serviciilor inainte de vanzare si post vanzare si al suportului tehnic oferit de personal calificat, vorbitor de limba engleza, cu un program de lucru de la 8 dimineata pana la 8 seara.

De la sucursala MB din Reno va fi posibila organizarea unor campanii de marketing, se vor aduna informatii legate de piata si se vor face demonstratii ale programelor si utilajelor pentru toate segmentele de clienti.

Si totusi, cel mai important aspect ramane acela ca noua sucursala americana aduce posibilitatea de a cumpara online cupe concasor, gata sa fie livrate cat mai repede posibil pe santierul de constructii, evitandu-se astfel deplasarile lungi pe mare.

Eficienta, determinare, seriozitate si fiabilitate – acesta este modul in care MB se prezinta lumii si prin care a cucerit piata americana, aducand creativitate si inovatie in acest domeniu. Prin urmare, MB nu are intentia de a se opri acum si se bazeaza pe noi produse si pe imbunatatirea serviciilor in ceea ce priveste fiabilitatea si performanta, concurand cu piete si culturi diferite in vederea consolidarii si a mentinerii companiei in pozitia de lider mondial in productia si vanzarea de cupe concasor, premiate de publicatiile de specialitate.

www.mbcrusher.com

Articol publicat in Revista de Unelte si Echipamente din octombrie.

Articole similare

Balcon la mansarda. Credeai ca nu este posibil?

casamea.ro

Ferestrele tale sunt pregatite pentru iarna?

casamea.ro

Cum alegem cele mai eficiente metode alternative de producere a energiei

casamea.ro

Lasă un comentariu