Image default
LifeStyle

“Materie si Spirit”, prima expozitie personala semnata de Misha Diaconu

Expozitia “Materie si Spirit” cuprinde o serie de 7 lucrari si instalatii inspirate de muzica, teatru, senzualitate si fluiditate, dispuse atat in interior, cat si in curtea Galeriei. 

Cele 7 piese sau ansambluri de piese marcheaza aventura creatoare a artistei din ultimii 7 ani. Cateva dintre ele fac parte din colectii private si vor fi expuse in premiera intr-un spatiu public, altele sunt piese neexpuse pana in prezent sau lucrari care au facut parte din colectivele in care a expus Misha in ultimii 2 ani. Expozitia este o oportunitate unica de a le privi in ansamblu, de intelege calatoria Mishei Diaconu de la “Samanta” – prima ei lucrare – pana in prezent.

Titlul expozitiei este preluat de la cele trei panouri pe suport mix metal-ceramica-sticla, inspirate de teatru si muzica; trei personaje care amintesc de laitmotivul arlechinului, care dispare si reapare in creatiile Mishei Diaconu.

Unul dintre cei mai promitatori sculptori romani in metal, Misha Diaconu, este cel mai adesea asociata cu cateva sculpturi amplasate in spatii neconventionale din Bucuresti, spatii expuse de obicei unui trafic intens: “Arlechinul”, expus in Piata Romana (Idelier) in perioada 2010-2011, diverse sculpturi si instalatii permanente – Atelierul de Productie, Bucuresti (2011-prezent).

Creata intr-o casa veche de pe strada Polona, la Nr. 40, Imbold, Galeria constituie un proiect permanent al Asociatiei Imbold si un spatiu independent de generare si expunere de arta contemporana.

“Materie si Spirit” reprezinta cea de-a doua expozitie organizata de Asociatia Culturala Imbold de la inaugurarea Galeriei pe 20 decembrie 2012.

Misha Diaconu – Materie si Spirit

Vernisaj: Joi, 31 Ianuarie, 20:00 – 23:00

Expozitie: 31 Ianuarie – 28 Februarie

Luni – Duminica, 11:00-23:00

Imbold, Galeria – Strada Polona, Nr. 40, sector 1, Bucuresti

Curatori: Andrei Argaetic, Alexu Toader

Articole similare

GRADINA – INTIMITATE

comunicat de presa

Lazzoni

Mariela Vanu

Get the look: Alb si bej – noile vedete in garderoba

casamea.ro

Lasă un comentariu