Image default
LifeStyle

Măsuţă suspendată. Vă place ideea?

Piesele de design şi obiectele de artizanat sunt foarte apreciate pentru originalitate şi funcţiile creative, dar şi datorită versatiliăţii lor, care le fac integrabile în diverse stiluri decorative.

Nouă ne-a atras atenţia această măsuţă suspendată, numită Bohemian, care poate fi utilizată într-un decor etno, retro, eclectic şi nu numai. Bohemian este o piesă handmade realizată de Angie Johnson, proprietara cunoscutului magazin online Etsy (www.etsy.com)

Acest accesoriu de casă superb este format dintr-o frânghie albă din bumbac, o sfoară de iută simplă şi un inel metalic. În ceea ce priveşte măsuţa propriu-zis, se poate alege din mai multe variante: lemn, sticlă, fibre lemnoase, chiar şi plastic (vezi galeria foto).

Frânghia măsoară 132,08 cm în lungime şi oferă spaţiu pentru o măsuţă cu diametru de 60,96 de cm. Accesoriul a fost conceput în aşa fel încât să lase loc soluţiilor creative. Chiar dacă în mod normal reprezintă un suport pentru o măsuţă suspendată, în realitate poate susţine multe alte obiecte, cum ar fi: bol mare, ghivechi, dispozitiv pentru plante sau orice obiect în formă de disc.

Acest accesoriu este ideal pentru persoanele creative, care îşi doresc un decor personalizat şi foarte şic. Bohemian arată bine în colţul oricărei camere sau birou nonconformist.

Produsul este disponibil pe https://www.etsy.com

Articole similare

Covorașe profesionale – perfecte pentru orice tip de afacere

comunicat de presa

Pizza de casa cu blat subtire

casamea.ro

De ce este important să păstrăm curățenia la locul de muncă?

comunicat de presa

Lasă un comentariu