Image default
Amenajari Interioare

Măsuţă de cafea modernă cu sertare

De câte ori nu căutăm corpuri de mobilier care să ne mulţumească din punct de vedere estetic şi care să fie şi foarte practice în acelaşi timp? Cu siguranţă, măsuţele de cafea se numără printre aceste piese. În rândurile următoare îţi prezentăm un model care îndeplineşte toate cerinţele.

Această măsuţă de cafea cu sertare oferită de Furniture of America a fost proiectată având în minte stilul modern. Măsuţa are formă dreptunghiulară, iar această rigiditate a formei este “înmuiată ” de colţurile rotunjite şi picioarele curbate din crom.

Fiecare capăt al mesei se poate trage pentru a scoate la vedere un sertar ascuns şi spaţios în care pot fi stocate reviste, telecomenzi şi alte articole de uz casnic. Măsuţa mai conţine şi un spaţiu special pentru depozitare (între cele două sertare), în care pot fi ţinute cărţi sau diverse obiecte.

Măsuţa este confecţionată dintr-un material fibrolemnos rezistent şi laminat cu un finisaj de nuc. Această măsuţă de cafea cu sertare este perfectă pentru un interior modern sau contemporan, dar se poate integra cu succes şi în alte stiluri decorative, cum ar fi cel clasic.

Produsul este disponibil pe www.amazon.com , însă poţi merge şi pe varianta unui model similar, realizat pe comandă.

Articole similare

15 interioare in culorile curcubeului

Olivia Vereha

Geometrie si mister intr-un apartament minimalist

Georgiana Sfarlea

Armonizeaza-ti energia din locuinta

casamea.ro

Lasă un comentariu