Image default
LifeStyle

Măsuţă de cafea modernă by Cristina Bulat

Designerul de mobilier Cristina Bulat se inspiră din designul clasic pentru a obţine piese de mobilier moderne, cu o personalitate aparte.

Această măsuţă de cafea din metal este inspirată pe de o parte de piesele de mobilier din lemn din anii ’70 care aveau încorporate suporturi de reviste, iar pe de altă parte, de covoarele româneşti din lână ţesute şi personalizate cu motive tradiţionale.

Măsuţa este confecţionată dintr-o tablă de oţel modelabil cu grosimea de 3 mm, lucrat manual, iar pictura este realizată electrostatic. Motivul de pe marginea măsuţei este preluat din covorul tradiţional românesc. Acest detaliu oferă măsuţei o notă de originalitate. Suportul de jos este din lemn masiv de frasin, pe care este ataşată eticheta de designer din cupru gravat.

Această piesă de mobilier a fost concepută ca măsuţă de cafea pentru living. De asemenea, piesa poate fi utilizată ca o măsuţă auxiliară pentru cafea şi reviste în alte încăperi.

Dacă vrei să îţi personalizezi locuinţa cu o piesă de mobilier românească şi autentică, această măsuţă de cafea reprezintă o alegere potrivită. Produsul este disponibil pe www.crowdyhouse.com

Sursa foto:

Adorable Home – Interior design, modern furniture, decorating ideas, home improvement tips

www.crowdyhouse.com

Articole similare

Ambassador Best Western

Oana Voicu

Gealan lanseaza spotul TV de promovare a sistemului S9000

comunicat de presa

Romania un taram de basm

Mariela Vanu

Lasă un comentariu