Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Masuta de cafea cu spatiu de depozitare

Avand in vedere ca locuim in spatii tot mai mici, iar nevoile de depozitare devin din ce in ce mai mari, designerii si producatorii de mobila s-au gandit sa vina in sprijinul nostru cu corpuri de mobilier multifunctionale.

Mai exact, multe dintre piesele de mobilier actuale au fost gandite si fabricate in asa fel incat sa indeplineasca mai multe functii. Prin urmare, inainte de a cumpara sau comanda o piesa de mobilier trebuie sa te gandesti la nevoile reale de depozitare. De exemplu, in locul unei masute simple de cafea, poti alege una cu spatiu de depozitare generos, cum este cea din imagini.

Modelul pe care il prezentam este fabricat din lemn si MDF, finisaj espresso, si contine un sertar mare si doua mai mici, cu deschidere usoara si silentioasa. Aceasta masuta te ajuta sa depozitezi multe lucruri pe care nu ai vrea sa le tii la vedere (carti, cesti de cafea, servetele, CD-uri, agende, chei etc.), dar ti-ar placea sa le ai la indemana.

Datorita designului simplu si elegant, produsul poate fi integrat usor atat intr-un decor modern, cat si in unul clasic. Cei interesati il pot comanda pe www.amazon.com sau pot realiza un model similar pe comanda.

Articole similare

Countryside House: redecorarea unei case traditionale

casamea.ro

Aspiratorul care te ajută să ai mereu casa curată

casamea.ro

Cel mai simplu sfat pentru ca tu sa amenajezi cu stil si bun gust locuinta

casamea.ro

Lasă un comentariu