Image default
LifeStyle

Masuta cu spatii de depozitare ascunse

Cu o multime de telecomenzi, gadgeturi si alte maruntisuri in jurul nostru, este foarte greu de pastrat ordinea in living. In plus, toate aceste obiecte sunt utilizate zi de zi, prin urmare, nu pot fi pastrate in dulapuri greu accesibile.

Citeste si: Masuta de cafea cu spatiu de depozitare

Cu toate progresele care s-au facut in modernizarea zonei de entertainment, o serie de obiecte sunt, totusi, necesare, cum ar fi telecomenzile. Designerii s-au gandit la acest aspect si ne-au venit in ajutor cu un produs care sa ne permita sa pastram obiectele indispensabile la indemana, dar nu la vedere. Aceasta masuta cu spatii de depozitare ascunse reprezinta doar un exemplu in acest sens.

Citeste si: Canapeaua ideala pentru spatii mici

Forma ingusta si dimensiunile reduse o fac foarte usor de integrat in decor. Masuta se poate deschide pe ambele laturi. Pe o latura se pot pastra accesoriile de divertisment, iar pe cealalta latura se pot depozita diverse lucruri personale, cum ar fi agende, notite, ochelari etc. Cand ambele laturi sunt inchise, masuta poate servi ca suport pentru lampa sau chiar flori.

Citeste si: Extra spatiu de depozitare pentru dormitor

Masuta are un design delicat, dar constitutie robusta, fiind realizata din lemn masiv, finisaj nuc. Pentru mai multe detalii puteti accesa http://www.hammacher.com

 

 

Articole similare

Healthy Homes Barometer 2017: un nou studiu care demonstrează o legătură directă între sănătatea locuințelor și cea a oamenilor

comunicat de presa

VEKA Romania: Deformarea și slaba izolare sunt cele mai mari probleme intalnite la tamplaria de calitate inferioara

RL online

Opere de arta unicat

Madalina Craciun

Lasă un comentariu