Image default
Amenajari Exterioare Gradinarit

Masinile de tuns iarba GARDENA – Potrivite oricarui gazon!

Masina de tuns iarba electrica GARDENA PowerMax  42E – Nu necesita efort nici atunci cand taie iarba inalta sau umeda.

Echipata cu dispozitiv de maruntit: poate fi setata sa tunda si sa colecteze iarba sau sa marunteasca (toace). Motor: 1.700 W; Latime de taiere: 42 cm; Ajustarea centralizata a inaltimii de taiere, 5 trepte: 20 – 60 mm. Sac colector 50L; Pentru suprafete cu gazon de pana la aprox. 800 mp. 
Sac colector detasabil cu deschidere larga care usureaza folosirea si golirea. Fereastra de vizualizare indica momentul de golire a sacului colector.
Roti din spate mari pentru usurarea intoarcerii si marirea manevrabilitatii.
Maner pliabil cu levier blocator rapid pentru transport si depozitare compacte.
Intrerupator ergonomic cu buton de pornire si detensionarea cablului pentru utilizare fara efort.

Pentru suprafete de gazon subdivizate si cu geometrie complicata: Masina de tuns iarba electrica flexibila cu mecanism de directie GARDENA 38E EasyMove.  Flexibilitate si manevrabilitate in a tunde iarba usor in jurul oricarui obstacol si cu intoarcere fara effort 180 grd la capatul gazonului.

Motor: 1.300 W. Latime de taiere: 38 cm. Inaltime de taiere reglabila in 5 trepte de la 20 la 70 mm.
Sac colector: 38 L. Cu joystick si angrenaj patentat pentru o manevrabilitate sporita si capacitate de intoarcere. Maner telescopic reglabil. Manerul pliabil reduce spatiul necesar depozitarii.
Manerul poate fi blocat pentru tunderea in linie dreapta sau in panta.Rotile din fata pot fi de asemenea blocate.Carcasa: Din plastic rezistent la impact.

Masina de tuns iarba cu motor pe benzina GARDENA 46 V: Cu motor Briggs&Stratton 450, 148 cc. 3 in 1 functii: poate fi setata sa tunda iarba si sa o colecteze sau sa marunteasca (toace). Carcasa: panou de otel. Latime de taiere: 46 cm. Inaltimea de taiere: reglabila centralizat in 6 trepte 30 – 80 mm. Sac colector iarba: 53 L. Greutate: cca 29,9 kg. Volum rezervor 0,9 L.

Pentru suprafete cu gazon de pana la aprox. 500 mp.

Cu dispozitiv de macinare care poate fi introdus si demontat fara unelte. Manerul poate fi ajustat individual in functie de inaltimea utilizatorului. Maner pliabil pentru transport si depozitare simpla.

Suprafata de rulare speciala a rotilor asigura o rulare mai buna, aderenta sporita si nu strica gazonul. Prevazuta cu dispozitiv de curatare cu conectare la apa (Original GARDENA System) pentru o curatare eficace a puntii de taiere.

Pentru o tundere precisa precum cu o foarfeca a suprafetelor cu gazon de pana la cca 150 mp: Masina manuala de tuns iarba GARDENA 300C. Silentioasa, usor de folosit. Tehnica de taiere fara contact (cilindrul de taiat si lama inferioara nu se ating).

Latimea de lucru: 30 cm. Reglarea inaltimii de taiere: 12-42 mm.

 

Pentru detalii accesati www.gardena.ro

Articole similare

3 moduri prin care iti mentii gradina in forma in timpul iernii

comunicat de presa

De ce sunt importante echipamentele pentru piscina

Elena Virlan

Intretinerea si protejarea pomilor fructiferi la inceputul primaverii: etape si metode de lucru

comunicat de presa

Lasă un comentariu