Image default
Amenajare living Practic

Masa de Paste in stil modern

Odata cu influentele venite de peste ocean si nu numai, decorurile de sarbatoare cu tematica pascala au integrat elemente noi, nu doar la capitolul accesorii, ci si la decoratiuni sau cromatica.

Un exemplu relevant in acest sens sunt ramurelele de copac impodobite cu oua din polistiren, in culori vii sau pastelate.

Vazele mari umplute cu flori de sezon reprezinta un alt obicei modern, menit sa ofere culoare si personaliate meselor festive.

Pentru a decora masa de Paste, poti utiliza culori vii si primavaratice la vase si decoratiuni, cum ar fi pompoane din hartie, servetele, oua false.

Stilul modern se potriveste interioarelor minimaliste si luminoase care reusesc sa sublinieze gingasia obiectelor delicate si a pastelurilor. In plus, magazinele de profil abunda in produse cu tematica de Paste realizate in stil modern. Concluzia: este usor de realizat si poti gasi oriunde surse de inspiratie.

In galeria foto iti oferim imagini detaliate cu un aranjament de masa realizat in stil modern. Pentru inspiratie si un un decor reusit!

Sursa foto:

www.pinterest.com

www.homedit.com

www.hgtv.com

https://www.thenest.com

Articole similare

4 living-uri unice, cu personalitate puternica

Catalina Coca

Camera copilului tau – cea mai vesela incapere din lume

Olivia Vereha

Cum poti folosi in casa ta panourile decorative obtinute prin taierea cu laser

comunicat de presa

Lasă un comentariu