Image default
Home

Masa de Paste in gradina. 3 idei de decorare

Masa de Paste in gradina nu inseamna mai putine decoratiuni sau accesorii tematice. Dimpotriva, reprezinta locul in care acestea pot fi puse mai bine in centrul atentiei, sporind farmecul decorului pascal.

Recipiente in forma de oua sau iepurasi

O modalitate de a introduce obiecte cu tematica de Paste consta in alegerea unor recipiente si vase in forma de iepurasi, pui sau oua. Daca decorul este clasic, poti alege recipiente elegante din caramica sau portelan si suporturi din fier forjat. Dimpotriva, pe o masa rustica sau traditionala se vor integra perfect recipiente/suporturi din lemn si cosuri din fibre naturale (pe care le poti realiza singur), desigur tot in forma de pui sau iepurasi.

Cuiburi si oua

Simbolul „Cuib” este asociat cu ideea de primavara, viata noua sau un nou inceput. Asadar, il poti integra in decor fie prin aranjamente speciale, cum ar fi un cuib (adica suport) cu oua vopsite, fie intr-un mod mai creativ, ca in imaginea de mai jos:

Oua si iepurasi „verzi”

Tot ce este verde si natural este deosebit de atragator. Dat fiind ca Pastele are loc primavara, avem un motiv in plus ca decorul si masa de Paste sa transmita ideea de primavara si prospetime. Un aranjament de masa care sa includa oua „verzi” sau un iepuras din muschi va avea un puternic impact vizual pe masa de Paste.

Sursa foto: www.pinterest.com

Articole similare

Cum alegeţi sistemul de ventilaţie?

casamea.ro

Montarea peretilor despartitori

Elena Turcu

Hobbyurile – sursă de inspirație pentru proiectele de bricolaj

casamea.ro

Lasă un comentariu