Image default
Home

Marea, sursa de insipiratie in amenajarea casei

Camera de zi

Alegerea unei cuverturi albastre si a unui tablou care sa reprezinte marea, precum si expunerea unor aranjamente de stuf si papura, vor integra camera de zi in decorul dorit. Nu ar trebui sa lipseasca nici obiectele decorative concepute din elemente naturale.

Camera copilului

Ofera multa libertate in amenajare si lasa mai mult loc imaginatiei. Daca micutul sau micutii vostri sunt atrasi de apa si vietuitoare subacvatice, puteti transforma acest spatiu intr-un mic univers marin. Pictarea peretilor trebuie sa includa apa si plantele subacvatice, iar accesoriile pot lua forma unor pestisori sau delfini. In aceasta categorie includem covorasul, pernutele, suporturile pentru jucarii etc. Culorile trebuie sa fie vesele si stimulative, iar in acest context sunt de preferat galbenul si albastrul.

Baia

Este cert ca si amenajarea baii doriti sa fie de inspiratie marina. Posibilitatile sunt nelimitate, important este sa gasiti ceea ce vi se potriveste. Gresia si/sau faianta pot fi alese in culori relevante, precum: albastru, bleu sau, se poate realiza o imbinare a acestor culori. De asemenea, suporturile pentru pasta si periuta de dinti, pentru sapun, produse cosmetice etc. pot avea diverse forme, modele sau desene care sa aminteasca de mare. De exemplu, un suport pentru sapun sub forma de soare sau de scoica, un cos pentru rufe realizat din material exotic sunt doar doua idei care va pot ajuta in decorarea baii in stil marin. In plus, puteti folosi halate de baie si prosoape care sa contina desene cu pesti, soare si chiar nori. Tot acest proces nu poate fi considerat incheiat fara folosirea unui odorizant cu arome marine.

Articole similare

Carte postala pe fata de perna

Elena Turcu

Un barbat a construit un rollercoaster chiar la el in curte

Madalina Constantin

Lădițele decorative – obiecte perfecte pentru proiectele de bricolaj

casamea.ro

Lasă un comentariu