Image default
LifeStyle Retete

Mar copt cu branzica de vaci pentru bebelusul de patru luni

Cu toate ca alaptatul poate inlocui cu succes orice masa pana atunci cand bebelusul implineste varsta de sase luni, nu acelasi lucru se poate spune despre formulele de lapte. De regula, laptele praf nu este atat de hranitor ca laptele matern si tocmai de aceea medicii recomanda introducerea in alimentatia bebelusului a unor alimente mai usoare in asa fel incat sa poata fi digerate cu usurinta, iar bebelusul sa se poata simti satul.

Reteta pe care v-o propunem se prepara rapid, iar necesarul nu este unul foarte costisitor. 

Mod de preparare:

– incercati sa inlaturati cotorul marului si sa il puneti la copt in cuptorul fierbinte. De regula acesta este invelit intr-o folie din aluminiu intrucat marul va lasa zeama in momentul coacerii;
– intr-un vas se va prepara branzica de vaci din 250 ml lapte, utilizandu-se putin calciu lactic;
– dupa ce este scos din cuptor, marul se va curata de coaja;
– amestecati ulterior pulpa marului cu branzica de vaci in asa fel incat sa obtineti o pasta omogena.

Articole similare

Semneaza petitia „Oras pentru oameni”!

casamea.ro

Teatrul In Culise sarbatoreste un an de existenta!

comunicat de presa

Afla cum sa ai un stil de viata sanatos la o noua conferinta Woman2Woman.ro

casamea.ro

Lasă un comentariu