Image default
Legislatie Solutii Constructive

Manualul vanzatorului. Etapa 4: Vizionarea

Urmeaza sa-ti vinzi locuinta si, inca de la prima intalnire de vizionare, acest lucru se poate rezolva. Esti pregatit sa-ti intampini vizitatorii(virtual cumparatori), sa primesti oferte si sa spui “da”?

In cadrul acestei etape vei avea de dus cel putin doua razboaie: unul interior, incercand sa-ti invingi temerile si unul cu posibilii cumparatori, care te vor supune la tiruri interminabile de intrebari, care-ti vor aduce obiectii acolo unde nici macar nu te astepti, pentru a porni astfel cu un mic avantaj in etapa de negocieri.

Sunt pregatit sa vand? Sunt pregatit sa ma despart de toate amintirile legate de locuinta mea? Oare ce se va intampla dupa vanzare? Cumparatorii o vor ingriji asa cum am facut-o eu? Iata numai cateva dintre intrebarile pe care, in mod natural, ti le vei pune. Vei fi cuprins de emotii si de nostalgii si vei simti un gol imens din care va trebui sa iesi prin propriile forte. Gandeste-te ca locuinta de care esti acum pe cale sa te desparti nu este decat o borna in viata ta, gandeste-te la bucuria copiilor tai cand vor vedea camera lor proprie, in noua casa pe care o vei cumpara.

Pentru a castiga al doilea razboi, cel cu vizitatorii locuintei tale, iti recomandam sa apelezi la serviciile unui agent imobiliar. Un specialist care te va pregati pentru etapa vizionarii, care va sti sa scoata in evidenta cele mai bune elemente ale locuintei tale, care va aprecia corect pretul pe care-l poti obtine si sub care nu merita sa cobori. Astfel, oricat de acide vor fi contrele posibililor cumparatori tu vei fi stapan pe situatie, pentru ca te vei baza pe un aliat de nadejde: agentul tau imobiliar.

Iata cateva sfaturi pentru ca vizitatorii tai sa fie sedusi de proprietatea ta:

-pregateste-ti locuinta pentru ca aceasta sa fie ingrijita si primitoare;

-nu intarzia la intalniri;

-fii deschis si intampina-ti vizitatorii cu zambetul pe buze;

-ofera-le timp, nu inchide usile dupa ei;

-raspunde la intrebarile ce-ti vor fi adresate cu rabdare, calm si intelegere;

-pregateste-te sa primesti oferte inca din aceasta faza, oferte pe care sa le analizezi impreuna cu agentul tau imobiliar.

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

www.blitz-imobiliare.ro

Articole similare

Implementarea programului Prima Casa

revista Planul Casei Mele

Top 5 greseli pe care vanzatorii le fac in alegerea consilierului lor imobiliar

Blitz Imobiliare

Alegerea invelitorii potrivite pentru acoperis

Ion Diamandi

Lasă un comentariu