Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Mansarda… de vacanta

Ideea le-a suras in timpul procesului de renovare a casei parintesti. Cu aceasta ocazie, au inaltat acoperisul cu 80 cm, transformand astfel podul casei intr-un spatiu amplu si boem, numai bun pentru o mansarda… de vacanta. Pentru punerea in practica a ideilor de amenajare, au apelat la o firma specializata – Concord 94.

Aria de interes a amenajarii o constituie camera de zi, ce include si un dining. Aceasta a fost gandita in asa fel incat sa beneficieze de un decor rustic, cu influente moderne. S-a plecat de la imbracarea tavanului in lambriu din lemn de brad (care a fost vopsit in ton de cires), placarea peretilor cu piatra aparenta si realizarea unor obloane din lemn pentru ferestre, toate acestea cu scopul de a accentua nota rustica.

Mobilierul si corpurile de iluminat din hartie de orez au fost achizitionate de la IKEA. Nota speciala a interiorului este data de obiectele decorative cu iz taranesc – unele luate din fostul pod al casei, altele achizitionate din targuri de vechituri si de la diferiti mesteri artizani. Acestea au fost completate de ornamente in acelasi stil, cumparate de la magazinul Exotique.

Articole similare

Apartament decorat dupa regulile Feng Shui

Elena Virlan

Papusile de portelan – sursa de inspiratie pentru amenajarea unui apartament modern

Catalina Coca

Ghidul Verde

RL online

Lasă un comentariu