Image default
Amenajari Interioare

Manere elegante in forma de valuri, pentru bucatarii minimaliste contemporane

Acest concept elegant de maner in forma de valuri a fost creat special pentru a se putea adapta bucatariilor moderne si sa adauge o nota moderna, indiferent de planul de design ales.

Noma, sub semnatura Viefe, este un articol discret, in mare parte datorita grosimii insignifiante de numai 1,2 mm si se face aproape nevazut in mijlocul unui ansamblu de sertare. In acelasi timp, reprezinta si un model de design cu totul aparte, care este inspirat de valurile apei, intr-un contur minimalist.

Manerele sunt foarte creative si sunt disponibile pentru doua tipuri de grosimi de usi, incepand de la 19 mm la 22 mm. Un aspect foarte important este si faptul ca acestea sunt foarte usor de instalat si de manuit.

Una dintre cele mai relevante caracteristici pe care le are, este versatilitatea lor, in sensul in care acestea pot fi pozitionate atat in partea dreapta, cat si in cea stanga sau pe verticala.

Manerele sunt fabricate in aluminiu si se prezinta cu un aspect si design de otel inoxidabil, care dealtfel arata si foarte bine.

Viefe a creat aceste manere in ideea de a mai minimaliza dintre elementele de mobilier dintr-o bucatarie, scotand in evident aceste articole doar prin aspectul lor discret care seamana cu niste valuri ale marii.

Atat grosimea pe care o au, de 1, 2 mm, cat si aspectul pe care il da materialul din care sunt facute, contribuie la o imagine subtila, discreta si minimalista.

La o prima vedere, daca nu esti foarte atent ai putea chiar spune ca ansamblul de mobila de la bucatarie nici nu are manere, dar cu un ochi fin vei observa niste manere la fel de fine, parca ascunse de restul pieselor din imprejurime.

Articole similare

Casa din Focsani construita in stil clasic

Anca Ghiorghiu

Casuta de pe deal

casamea.ro

In cautarea elegantei nordice

revista Caminul

Lasă un comentariu