Image default
LifeStyle

Maison&Objet decoratiuni, design si mobile

Maison&Objet este in principal o stare de spirit, un catalizator al ideilor legate de decoratiuni ce prinde contur prin folosirea platformelor propuse de specialisti ca mod de exprimare pentru asteptarile pietei.

Evenimentele de aici constituie un intreg show organizat de SAFI, unele dintre ele fiind bianuale (M&O proiecte, in septembrie; M&O expozanti, in ianuarie; Planete Meuble Paris, in ianuarie), lideri in domeniul decoratiunilor, caselor si in sectorul artei de convietuire.

Cu un itinerar ce graviteaza in jurul ofertei de creatie – de la decoratiuni la arta de a trai – M&O are loc de doua ori pe an, in septembrie si in ianuarie. Punctul sau forte vine din faptul ca este bine ancorat in produse ale firmelor mici si mijlocii, in creatie, in evolutia curentelor actuale.

M&O aduna laolalta o multitudine de creatori si le ofera sansa de a se exprima individual, dar, totodata, intr-un cadru colectiv, cu standuri dedicate lor, in care isi pot expune produsele cu o vizibilitate excelenta, asa cum este “M&O – expozanti” si “M&O – proiecte”. Este o sansa unica de a aduna profesii diferite in acelasi loc pentru a interactiona, urmarindu-se astfel evolutia pietei. Aceasta strategie aduce oameni si companii laolalta, exprimand astfel cerintele pietei si ale cumparatorilor.

In zece ani, oferta de ambient interior a evoluat considerabil. Remarcabila dezvoltare se observa prin cresterea procentuala in tranzactiile de piata. Mobila a ajuns la 35% din valoarea pietei pentru case. Pana acum, aceasta a avut o crestere in toate sectoarele la M&O si in targurile cu specific.

Gratie ofertei targului Planete Meuble Paris, se propune o gama larga de mobilier bazat pe criteriile calitatii si inovatiei.

Articole similare

Cum se prepara dulceata de struguri

Elena Virlan

Friptura de miel la cuptor

Elena Virlan

Cel mai nou buldozer Komatsu cu intelligent Machine Control

M.Equipment

Lasă un comentariu