Image default
Amenajari Interioare

Lumina cu voiosie – 3 lampi dragute

Prima lampa este o propunere a celor de la Pana Objects, o lampa de birou în forma de catelus. Se livreaza sub forma de kit, ,,picioarele’’ lampii si catelusului, prin rearanjare, poate exprima o stare de dispozitie. Moderna si jucausa, lampa Frank (asta e numele  lampii), este o completare perfecta pentru biroul tau sau al copilului tau.

 

Este si o optiune pentru spatiul liber de pe biroul de la serviciu, unde daca ai nevoie de o relatie relaxata si prieteneasca cu colegii sau clientii tai, Frank poate ,,detensiona’’ atmosfera.

 

Mi-a atras atentia si aceasta lampa simpatica prezentata de DigsDigs. O lampa ce imita foarte bine corpul omenesc, cu parti ale corpului ce  pot fi aranjate oricum. Astfel lampa-papusa poate lua diferite ,,atitudini’’ prin schimbarea pozitiei picioarelor sau trunchiului, acest lucru fiind posibil prin utilizarea suruburilor-fluture. Simpatica si jucausa, aceasta lampa poate fi folosita si ca suport de carti.

 

Si ultima lampa pe care o prezint aici este o lampa cu mesaj. În forma de omulet care se chinuie sa scoata stecherul din priza sau care îsi taie singur coarda de alpinism, aceasta simpatica lampa jucarie ne aduce aminte sa stingem lumina cand parasim încaperea. Lampa  de priza sau de tavan, se potriveste oriunde ai vrea sa dai un aer jucaus încaperii. Dar cred ca cel mai bine se preteaza în camera copilului.(DigsDigs).

 

Articol preluat de pe Un blog de-a frumosul

Articole similare

Mucenici cu zeama a la Dobrogea

RL online

12

RL online

Patul care creste odata cu copilul tau

Ana-Maria Oancea

Lasă un comentariu