Image default
LifeStyle

Lumea Laurei Lazar este plina de culoare

Sunt caracteristicile care definesc stilul Laurei Lazar, un designer vestimentar extrem de apreciat, mai ales in randul celor care adora nuantele tari, dar si creatiile ce ies din tipar si care sustin moda ca forma de arta.

Rochiile Laurei, ca de altfel toate piesele realizate in coltul sau creativ – atelierul unde iau nastere toate – reprezinta expresiile personalitatii ei, ale spatiului in care traieste si concepe lucrurile pe care le face.

Dupa cum ne-a marturisit, si-a dorit dintotdeauna sa aiba un loc in care sa se poata desfasura si in care sa poata „plasmui” hainele si accesoriile sale neconventionale, insa inainte a avut de parcurs cateva etape.

A inceput sa lucreze in fashion ca stilist, desi inca din vremea facultatii confectiona diverse piese vestimentare, iar dupa cativa ani de styling si un master la Institutul din Burgo, Milano – una dintre cele mai apreciate scoli de moda –  a decis sa-si deschida atelierul. Se intampla acum patru, iar azi nu ii vine sa creada cat de repede a trecut timpul si ce evolutie a avut.

Laura considera ca intre designul de interior si cel de moda exista o stransa legatura, in primul rand din cauza ca au aceeasi baza – valorile artistice si spiritul fiecaruia dintre noi.

Daca iti doresti o rochie semnata Laura Lazar, cuvantul de ordine trebuie sa fie „indrazneste”. Si asta fiindca ea se adreseaza in primul rand femeilor cu atitudine, puternice, care vor sa fie altfel si isi asuma acest fapt cu zambetul pe buze.

Linia sa are la baza moda clubbing, linii drepte, forme structurale, culori neon si printuri neobisnuite, toate fiind insa creatii super feminine, cool si fresh.

Material preluat din numarul de decembrie al revistei Caminul.

 

Articole similare

Vacanta ca pe vremea boierilor Ghica, la Conacul Polizu

Ion Diamandi

“Esperanto” restaurantul lui Dan Chisu

revista Caminul

Fa-i o bucurie copilului tau!

comunicat de presa

Lasă un comentariu