Image default
Amenajari Exterioare

Lumanarile – accesorii practice si romantice in gradina

Si pentru ca o gradina sa fie creativa, noi iti prezentam cateva sugestii de prezentare a lumanarilor.

– o sa incepem cu varianta cea mai grea, cea in care va puteti crea propriile lumanari acasa, intr-un ghiveci de flori. Pentru confectionarea acestora aveti nevoie de: amestec de ceara necesar pentru lumanarile traditionale, fitil uns cu ceara, plastilina si evident ghivece decorative. Primul pas in realizarea lor este acela de a umple orificiul de la baza ghiveciului cu plastilina. In cazul in care nu exista niciun orificiu, fixam un pic de plastilina, apoi introducem acolo capatul fitilului. Ne asiguram ca fitilul este suficient de lung incat dupa ce turnam ceara, varful lui sa fie deasupra ei.

felinarele sunt perfecte pentru gradina si exista mai multe modele din care puteti alege. In functie de design-ul lor, optati pentru lumanari inalte, albe/crem, daca doriti sa obtineti un stil clasic. Fiind foarte stabile, felinarele cu lumanari sunt potrivite pentru mesele de dining din exterior. Iar pentru un accent romantic, in interiorul felinarului, adaugati flori.

borcanele sau recipientele transparente din bucatarie, in care de obicei depozitati ingrediente, sunt ideale pentru sustinerea lumanarilor. Agatate de crengutele copacilor sau asezate de-a lungul unei alei, ele reprezinta o modalitate originala de iluminare in gradina.

– pentru o terasa eleganta, in stil clasic, un candelabru antic din fier forjat care functioneaza pe baza de lumanari, este perfect.

– daca sunteti o persoana care tine cont de beneficiile feng-shui, un vas cu apa in care asezati cateva lumanari plutitoare nu doar va aduce liniste interioara, dar va crea atmosfera romantica de care aveti nevoie intr-o seara de vara.

– de asemenea, de-a lungul unei alei, cateva platouri, pe care asezati in jur de 5-6 lumanare, sunt suficiente pentru a va deplasa.  

Articole similare

Laleaua – De la planta salbatica din Asia, la straturi de flori artistice in Europa

RL online

Cele mai frumoase gradini de inspiratie internationala

casamea.ro

Vrei o bucătărie country?

casamea.ro

Lasă un comentariu