Image default
Home

Lucruri simple de facut acasa pentru a schimba decorul

  1. In ultima perioada sunt din ce in ce mai indragiti peretii acoperiti cu fotografii de familie de diferite dimensiuni. Ideea pe care ti-o propunem este putin diferita, dar cu un impact la fel de rasunator. 

    Profilul unei persoane dragi imprimat pe o hartie alba, cartonata, decupat si lipit intr-o rama foto va arata foarte bine intr-un ambient modern, colorat. Pentru a fi usor de remarcat, atat fundalul profilului, cat si peretele pe care vei aseza aceasta “amintire” trebuie sa vibreze de culoare. Plecand de la aceeasi idee poti inlocui personajele cu obiecte retro din aceeasi familie.

  2. O simpla transformare pe care o poti realiza tot acasa este sa  personalizezi o masuta de cafea, de forma rotunda, cu ajutorul clestilor de rufe din lemn. Inainte de a-i lipi de marginea mesei vopseste-i intr-o culoare identica cu cea a mesei.
  3. In copilarie ne “omoram” timpul cu decupatul florilor si animalutelor. Poate ca ar fi bine sa ne amintim de acele perioade reintorcandu-ne la genul acela de indeletniciri, de data aceasta avand un scop foarte clar: ordinea pe birou. Animalutele preferate, decupate din hartia glase, inscriptionate cu numele documentelor pe care le ratacim tot timpul vor fi asezate in dreptul sau pe dosarele care le pastreaza.

Articole similare

Recomandarile SIKA: Un montaj profesionist, secretul unui parchet impecabil!

casamea.ro

Despre pasii pe care trebuie sa ii urmezi in ingrijirea mobilei tale, pentru a avea o viata lunga

casamea.ro

8 decoratiuni pe care poti sa le faci intr-o ora

Madalina Constantin

Lasă un comentariu