Image default
Amenajari Exterioare Gradinarit

Lucrari in gradina in luna august

Chiar daca in luna august vacanta si calatoriile sunt in centrul atentiei, cei care locuiesc la casa si beneficiaza de curte sau gradina trebuie sa acorde atentia cuvenita intretinerii acestora.

Curatarea terasei si aleilor, taierile la arbori si arbusti, precum si tunderea gazonului fac parte din lucrarile care trebuie facute in aceasta perioada.

Din cauza tempera­tu­rilor ridicate, dar si a faptului ca nu pot fi culese la timp, fructele incep sa se desprinda de pe ramurile incarcate ale pomilor. Din pacate, acestea cad direct pe aleile sau terasele exterioare. Rezultatul il constituie o multime de pete care, necuratate la timp, va pot da mari batai de cap si va pot strica o dupa-amiaza placuta de vara.

Citeste si: 3 Luni de foc – Cum ingrijim gazonul?

Spalatoarele cu apa rece sub presiune pentru uz rezidential sunt instrumentele potrivite pentru eliminarea rapida a acestui tip de pete foarte rezistente. Usor de manuit chiar si de catre persoanele care nu au printre preocupari exercitiile la sala de forta, spalatoarele sub presiune lasa aleile sau terasa impecabile. Atunci cand petele sunt foarte „incapatanate" sau in cazul petelor de ulei de masina, la spalare se poate folosi detergent.

Pentru ca procesul curatarii sa fie cat mai comod, unele modele de spalatoare au incorporate spatii camuflate, de jur imprejurul utilajelor, pentru depozitare. Astfel, veti avea mereu la indemana detergentii, periile sau furtunurile suplimentare.

Citeste si: Lucrari de septembrie in gradina

Articole similare

O gradina urbana, construita pe diferite inaltimi

Catalina Coca

Swingrest, accesoriul perfect pentru vara!

Alexandra Petraru

Cum să îţi amenajezi curtea vara asta?

Lucia Lazar

Lasă un comentariu