Image default
LifeStyle

Luana Ibacka prezinta sambata la 11,30 pe Primatv o emisiune despre…Sibiu

In plina vara, in sezonul in care toti romanii pleaca in Grecia, in Turcia, sau la spa urile din Italia, am decis sa  redescopar unele zone turistice autohtone.

Hoteluri primitoare, pensiuni originale, baze de tratament, muzee in aer liber, civilizatie si traditie pur romanesti, pt aceia care mai acorda o sansa turismului nostru. Pentru inceput, va dezvalui zona in care mergem. Este vb despre Sibiu si imprejurimi. Arhitectura traditionala poate fi considerata una dintre formele cele mai elocvente de expresie a modului de viata, a gustului pt frumos, a unor traditii populare. In orice colt al tarii ai merge, vei gasi o parte a mostenirii lasate de batranii nostri, oameni care s-au luptat si ei cu calamitati naturale, s-au confruntat cu lipsuri si obstacole de comunicare. Ma opresc intai in Dumbrava Sibiului,la muzeul traditiei popoulare astra, si apoi la Ocnele Sibiului, hotel Helios si baza de tratament.

In prezent Complexul Balnear Ocna Sibiului este refăcut în întregime, în urma unui proces intens de restaurare ce a urmat îndeaproape linia arhitectonică originală a arhitecţilor vienezi care au realizat proiectul in anii 1856..

Am ramas surprinsa de puterea miraculoasa a sarii. In piscinele cu apa filtrata intri ca si cum e o piscina normala, dar foarte repede simti efectele decompresive si relaxante ale apei. Aerul este puternic, salinizat, scade tensiunea, te simti econectat in permanenta. Va invit la o emisiune eveniment, ce arata romanilor cat de multe motive au sa-si caute relaxarea, sursa naturala a sanatatii, divertismentul si educatia aici apropae, in propria tara. Chiar daca Sibiul este deja o capitala europeana pt cultura, imprejurimile sunt fabuloase, abunda in cetati si lacase de cult, ce imbina traditiile pur romanesti cu cele ale nationalitatilor conlocuitoare. In finalul acestei spectaculoase editii, anuntam un nou supliment al ziarului Romania Libera, “Cum alegem”, un ghid de shopping si servicii la care se colaboreaza cu toti cei din retail care doresc sa-si informeze eficient clientii. Editorul suplimentului, Anca Ghiorghiu va prezenta in rubrica de revista a presei TV, fiecare noua propunere .

Articole similare

Magie, mister și cele mai frumoase voci care vor vrăji în weekendul cu lună plină din august – Jessie Ware, Kovacs, Nouvelle Vague, Mihail și alții vin pe 25 – 26 august la Full Moon Live 2018

comunicat de presa

Restaurant Maxim- pentru experiente culinare de neuitat

Catalina Coca

Tehnicienii de service ai partenerilor Daikin România au oportunitatea să participe la competiția Daikin Service Games 2019

comunicat de presa

Lasă un comentariu