Image default
Home

Locuinta verde te binedispune!

Daca verdele este culoarea preferata, iata cum il poti pune in valoare. 

Semnificatie

Verdele este culoarea naturii si primaverii si se asociaza cu elementul lemn. Simbolizeaza pace, speranta, odihna, multumire, liniste, tinerete, refugiu. Aceasta culoare exprima concentrare, siguranta si introspectie.

Efecte

Verdele faciliteaza deconectarea nervoasa, relaxeaza si inspira. Este o culoare utila pentru cei care sufera de hipertensiune sau alte probleme ale inimii. De asemenea, are efect de liniste, buna dispozitie, echilibru si siguranta. Specialistii o indica persoanelor creative, cum ar fi pictorii.

Recomandari

Verdele se poate folosi cu succes in diferite incaperi din locuinta ta, indeosebi dormitor si baie deoarece sunt spatii destinate relaxarii. Nuantele deschise sunt potrivite pentru dormitoare, iar nuantele derivate pentru sufragerii. Vopsirea peretilor din dormitor in verde va induce o stare de liniste, buna-dispozitie si speranta.

Decorarea unei camere pentru cei mici in verde este indicata deoarece, chiar si folosita excesiv, nu creeaza nervozitate. Daca albastru sau bleu este recomandat pentru baieti si roz sau rosu pentru fete, verdele se poate adapta atat pentru camera unei fetite, cat si pentru camera unui baiat.

 

Articole similare

Be.pop Collection: Lamps Inspired by Popular Culture

casamea.ro

Stockholm Design Week, a must be place for architects, designers and retailers

Sânziana Iaru

10 lucruri care nu trebuie sa iti lipseasca de la petrecerea de Revelion

Catalina Coca

Lasă un comentariu