Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Locuinta moderna si functionala: Proiect casa Popesti Leordeni

Cateva date cu caracter general / tehnic despre imobil: Tip proiect: locuinta unifamiliala; Suprafata construita desfasurata: 270 mp + terase; Suprafata teren: 456 mp; Dispunere nivele: Parter + etaj; Localizare: Popesti-Leordeni; Structura: cadre beton armat

Proiectul de casa a fost o provocare, pentru ca, in cadrul unei suprafete relativ restranse de teren, de numai 456mp, a trebuit sa integram o locuinta in primul rand functionala, dar deopotriva deosebita din punct de vedere estetic.

O parte importanta a solutiei agreate cu beneficiarul a fost reprezentata de o terasa generoasa acoperita. Prin delimitarea sa putin sesizabila de zona livingului, realizata cu spatii vitrate cu deschideri largi, terasa preia in anotimpurile calde, indiferent de zile insorite sau deopotriva ploioase, functia de spatiu de relaxare a livingului.

Curtea este apoi spatiul natural ce invita la o plimbare cel putin vizuala. Curtea a fost de asemenea tratata cu o atentie speciala, de la plantele foarte atent alese ce pun in contrast casa cu coloristica lor, pina la finisajele alese pentru zonele de circulatie, si anume dale ce au estetica pietrei naturale, brute, si, nu in ultimul rand, imprejmuirea terenului, tratata cu atentie, inclusiv la nivelul iluminarii ambientale pe timp de noapte.

In interior, zona de zi a fost gandita cu spatii deosebit de largi, vitrate, deschise, asa incit sa dea o fluiditate spatiului interior ce pare tot timpul ca se extinde in spatiul exterior.

Zona de noapte imbina functionalitatea cu o amprenta estetica specifica fiecarei camere, de la jucausa camera a copilului, in nuante de verde deschis, pana la dormitorul matrimonial, in nuante simple de alb si negru, si o baie armonios asortata cromatic.

Despre CUB Architecture:

– Vrem si ne straduim sa facem proiectare de calitate, in fiecare zi mai bine si mai eficient, punandu-ne la curent dar ramanand in acelasi timp si critici in raport cu evolutia materialelor si a tehnologiilor si cel mai important aspect urmarit este finalizarea cu succes a constructiei.

– Bunul simt este abordarea generala, iar preturile accesibile dau clientilor posibilitatea de a avea si o experienta de proiectare placuta.

– Proiectele noastre sunt realizate asa incat sa se plieze pe necesitatile clientilor si datele de tema furnizate; nu vindem proiecte gata-facute. Mai mult, fiecare proiect este luat de la etapa zero, inca nu avem “retete” de gandire, privim ca o noua provocare majoritatea proiectelor noi.

– Intotdeauna vom recomanda doar ceea ce credem ca este cel mai potrivit pentru fiecare beneficiar, direct raportat la bugetul de care acesta dispune cu o analiza corecta raportata la investitia initiala, in concordanta cu toate costurile lunare de intretinere a imobilului

– CUB Architecture este o echipa tanara cu peste 10 ani de experienta in proiectare si urmarire de lucrari.

– Avem un portofoliu substantial [peste 65.000mp amenajati in segmetul office planning si peste 100 de proiecte de locuinte – case/vile] si abordam orice proiect nou cu seriozitate si imaginatie.

– Suntem asigurati profesional pentru 500.000 Euro, deci si beneficiarii nostril sunt sub umbrela.

– Facem proiecte pentru intreaga tara, nu ne rezumam doar la Capitala si la zonele adiacente.

– Oferim consultanta si recomandari gratuite pentru cei care doresc sa faca proiectarea cu noi.

– Avem in portofoliul de clienti companii multinationale si nationale de prestigiu.

– Suntem transparenti in costurile si serviciile pe care le oferim, preferand sa informam clientii cat mai exact despre ce trebuie sa contracteze

Articole similare

MECIUL CAMPIONILOR 15 septembrie

RL online

Iata cum printr-o usoara modificare a palatei de culori poti aduce un aer proaspat locuintei tale

casamea.ro

Cum distingem intre stilurile de mobilier

casamea.ro

Lasă un comentariu