Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Locuinta moderna, plina de viata

Designerul american Jamie Herzlinger a transformat o casa veche intr-una moderna, plina de viata, unica, aproape perfecta pentru stilul de viata dus de proprietari.

Imobilul a suferit transformari drastice.

Peretii, pana la plafon, au fost decopertati si reconsolidati. Finisajele moderne de cea mai buna calitate au avut menirea de a elimina atmosfera dramatica ce exista inainte de momentul renovarii, cu una primitoare, vesela.

Toate incaperile sunt spectaculoase datorita materialelor, culorilor, inaltimii ce creeaza spatialitate, insa una le-a intrecut pe toate si asta datorita intrarii.

Diningul, caci despre el este vorba, privit dintr-un anumit unghi, mai exact din zona de primire, te cucereste intr-o secunda.

Ceea ce-l face atat de deosebit este delimitarea intre zona de luat masa si intrare, zona de acces in locuinta, delimitare ce a fost obtinuta prin montarea unei console suspendate din lemn frumos lacuita intre doua coloane din otel.

Aceasta, pe langa rolul sau estetic de separare, vine si ca o completare la arhitectura modernista.

Fluiditatea spatiului si atmosfera intima au fost punctele de plecare in amenajarea si reconsolidarea acestei locuinte, de care se pare ca proprietarii au avut si au parte din plin.

Articole similare

Pensiunea “Sus in sat”

VELUX

Cum alegem culorile de accent într-o amenajare

casamea.ro

3 lucruri importante de care ai nevoie pentru o iesire la iarba verde perfecta

casamea.ro

Lasă un comentariu