Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Locuinta in stil scandinav cu accente rustice

Aceasta din imagini, mai mult ca oricare alta, datorita elementelor rustice, vintage, cu patina care dau nastere unei atmosfere deosebite.

In cazul de fata, la construirea aerului vintage au contribuit pardoseala naturala din piatra, mobilierul din lemn cu aspect invechit, chiar si peretii simpli, drepti, albi, inviorati de caldura barnelor din lemn de la nivelul plafonului.

Fiecare element, oricat de mic ar fi, are un aport semnificativ in acest decor „oldies but goldies”.

Cireasa de pe tort, in living, de exemplu, o reprezinta consola in stil shabby chic.

Scepticii vor spune ca toate obiectele inutile au fost stranse intr-un singur loc, insa intregul farmec al acestui stil este tocmai acest finisaj atins de aripa timpului.

Pana si holul te cucereste dintr-o privire prin intermediul covorului cu aer exotic care imbraca pardoseala roscata, iar prezenta cizmelor din cauciuc nu face decat sa umanizeze si mai mult acest interior, nelasand impresia de showroom, de decor intangibil.

Biblioteca si dormitorul de la mansarda sunt alte doua locuri extrem de atragatoare, cu toate ca acesta din urma este amenajat extrem de simplu. Nu as putea sa ma decid asupra unui singur obiect. Perna cu imprimeu scotish, literele din lemn supradimensionate, scaunele din lemn si piele sau bicicleta uitata in centrul incaperii? Cert este ca oricare din aceste obiecte si-ar pierde din farmec daca ar trebui inserate intr-un alt decor, separate.

Tie ce impresie ti-a lasat aceasta locuinta amenajata in stil scandinav cu accente vintage?

Articole similare

O cabanuta country-chic cu influente provensale

casamea

Casa newyorkeza cu cinci nivele

Georgiana Sfarlea

Rowenta Smart Force Cyclonic – curățenie la puterea tech

comunicat de presa

Lasă un comentariu