Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Locuinta expresiva din Suedia

Casa organizata pe doua niveluri se remarca prin piesele de design unicat, prin arhitectura usor neobisnuita, dar si prin atmosfera joviala.

Ca in orice casa nordica albul este lait-motiv, insa, cu mare dibacie au fost inserate si pete indraznete de culoare.

Lumina abunda datorita bazei deschise si a suprafetelor generoase de sticla, motiv pentru care si interiorul capata proportii uriase.

Amenajata pe doua zone distincte, spatiu de zi si cel de noapte, incaperile de la parter sunt delimitate intr-un mod ingenios.

Camera de zi, cea mai sobra incapere din casa, a fost separata de bucatarie si, implicit, dining prin intermediul unui semineu imbracat in piatra naturala si o peninsula bicolora.

Pentru a accentua zona multifunctionala (spatiul de lucru si dejun rapid) au fost utilizate spoturi fixe, in timp ce perimetrul destinat diningului a fost incadrat de un covor fin cu detalii orientale.

Scaunele Eames, deosebit de confortabile, contribuie cu succes la destinderea atmosferei.

La polul opus patrundem intr-o lume oficiala, zona office, ce se face usor remarcata prin intermediul biroului si a covorului. De asemenea, un aport semnificativ il au usile in culori contrastante, puternice.

Acelasi spatiu face legatura si cu zona de noapte. Scarile imbracate in piatra deschid o lume minimalista. De remarcat este puntea din sticla care-ti ofera o viziune ampla asupra parterului.

sursa foto: Freshome.com

Articole similare

Stadiul ansamblurilor imobiliare din Bucuresti

Costel Popa

Albastru pentru un decor boem

Elena Virlan

Black Friday: Outlet Design, primul outlet dedicat amenajarilor interioare din Romania

comunicat de presa

Lasă un comentariu