Image default
Amenajari Interioare

Living Stones sau pietrele din camera de zi

Obiecte de decor sau mobilier care imita forme din natura s-au mai vazut, iar fotoliile – puf care seamana cu niste pietre sunt un exemplu reusit. Cu toate acestea, chiar atunci cand credeam ca nu mai avem cum sa fim surprinsi de pernele – roci, creativii ne demonstreaza contrariul.

Motivul pentru care puf-urile tip piatra au fost (si inca sunt) o idee geniala tine de elementul surpriza: desi te astepti la disconfort, dupa ce te asezi iti vei dai seama ca ai optat pentru un obiect de mobilier foarte comod. Uita de “tare ca piatra”, noua senzatie este “moale ca piatra”! Ironic, nu?

Dar care este acea noua idee? Cum ne mai pot surprinde puf-urile tip piatra? Foarte simplu: nu le-a reinventat nimeni, noutatea consta in modul in care amenajezi cu ele: cu cat mai multe, cu atat mai bine. Ideea nu este sa ai doar o canapea, o perna sau un puf, ci sa utilizezi o multitudine de dimensiuni.

Piesele mai mici pot gravita in jurul celor mari, poti umple nise sau poti crea spatii de relaxare flexibile. Astfel, amenajarea devine un soi de camera de zi – gradina cu pietre care incurajeaza interactiuni jucause si rearanjari constante, care poate functiona de minune atat in camerele destinate copiilor, dar si intr-un living minimalist.

 

Articole similare

2013: invata sa iti decorezi casa in ton cu ultimele tendinte

RL online

Casa cu tunel, destinatia Tokyo

Alexandra Petraru

Reconfigurarea unui apartament pentru o familie cu copii

Elena Virlan

Lasă un comentariu