Image default
Amenajare living Practic

Living confortabil, modern si rustic deopotriva

Astfel, s-a ajuns la aceasta solutie mixul dintre stilurile rustic si modern, intr-o atmosfera cat mai confortabila.

S-au folosit piatra decorativa, pentru un perete si bar, combinata cu placari cu pal melaminat de culoarea nucului, parchet din lemn masiv alb, lacuit, pentru podea, un semineu electric, canapele tapisate cu material textil, jaluzele japoneze tip panel din canepa si doar 2 elemente de mobilier: o biblioteca din acelasi material si culoare ca placarile de lemn si o masa.

Contrastul dintre elementele reci, care compun amenajarea, si anume piatra si parchetul, este estompat de lemnul folosit atat pe perete, cat si pentru amenajarea barului, precum si de semineul electric care inlocuieste clasicul calorifer incalzind astfel camera, atat la propriu cat si la figurat.

 Pentru decorarea ferestrelor, s-a pastrat acelasi design, s-au folosit jaluzele in stil japonez, cu o latime de aproximativ 80 cm, din canepa, care schimba astfel complet idea designului rustic, aducand-o mai aproape de stilul unei amenajari moderne.

 Un element indraznet, propus in prezenta amenajare, este masuta din mijloc, aleasa din MDF vopsit lucios, in culoarea iasomie, usor antichizata, element care, ales astfel, defineste personalitatea puternica si nonconformista a proprietarilor.

Amenajarea poarta amprenta autencitatii, intr-o oaza de liniste absoluta, in care elementele te aduc mai aproape de natura.

Articole similare

Bosch sarbatoreste vanzarea a 10 milioane de unelte IXO

revista de Unelte si Echipamente

Simplitate si eleganta intr-un dormitor minimalist

Elena Virlan

A doua baie a apartamentului

Constantin Stefan

Lasă un comentariu