Image default
Amenajari Interioare

Litere in decor

Persoanele pasionate de carti si lectura sau scris, pot folosi literele ca laitmotiv in amenajarea spatiului de locuit.

Vestea buna e ca literele decorative reprezinta deja o tendinta in designul interior, iar in magazinele de profil veti gasi o gama variata de litere, ca sa nu mai vorbim de faptul ca pot fi create la comanda sau realizate acasa (daca sunteti pasionat de activitatile de tip DIY).

Pe de alta parte, literele decorative reprezinta si o modalitate prin care puteti oferi originalitate spatiului in care locuiti, punandu-va mai bine amprenta personala asupra decorului. Literele le puteti folosi ca atare, in locuri diferite, sau puteti  scrie texte scurte sau fraze lungi reprezentand maxime, citate sau filozofii de viata. Un citat care sa cuprinda un perete sau o mare parte dintr-un perete, va oferi un aer sofisticat incaperii (living, dormitor, bucatarie, hol etc.).

Citeste si: Litere decorate pentru camera copilului

Literele sunt realizate din diverse materiale (lemn, metal, plastic, carton, piatra etc.) si au forme si marimi diferite, pentru a satisface cat mai multe gusturi. Si avantajele nu se opresc aici. De exemplu, se pot intregra in orice tip de amenajare, indiferent de stilul adoptat: clasic, contemporan, vintage etc.

Pentru a va convinge singuri, accesati galeria foto. Veti observa cat de interesante si originale sunt interioarele decorate cu litere.

 

Articole similare

Holuri transformate in galerii de arta

Georgiana Sfarlea

Dotarea locuintei cu aparate electrocasnice

Elena Virlan

O casa ultramoderna, aflata intr-o zona pustie din Tunquen, Chile

Madalina Constantin

Lasă un comentariu