Image default
Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

Lipeste orice cu adezivii Moment

Acesti adezivi sunt produse pentru lipit, asamblare sau reparatie pe diferite substraturi, iar cei care ofera lipire instantanee pot fi aplicati fara sa necesite fixari mecanice sau sustinere externa pe durata procesului de lipire. Produsele Moment sunt special concepute atat pentru nevoile utilizatorilor profesionisti cat si a celor amatori, oferind durabilitate maxima si rezistenta la conditii atmosferice severe.

Gama de adezivi Moment cuprinde:

Adezivi universali de montaj. Din aceasta categorie fac parte adezivii Moment Fix Express, Fix Power, Fix Extreme Total si Fix Power Pressure Pack, toti acestia avand o formula pe baza de solvent cu lipire instantanee. Tot din gama adezivilor universali  de montaj mai face parte Moment Fix Super, adeziv pentru polistiren, rezistent la umiditate si temperaturi foarte ridicate.

Adezivi pentru lemn. In variantele Moment Fix Wood, Wood Waterproof si Wood Express, acesti adezivi sunt special conceputi pentru lipirea oricarui tip de lemn dar si a materialelor asemanatoare lemnului care sunt expuse umiditatii aerului sau influentei de scurta durata a apei.

Adezivi pentru parchet. Acestia sunt diferiti de cei pentru lemn, lipesc cu succes atat parchetul masiv sau laminat, cat si lambriuri, panouri sau lucrari din lemn natural. Foloseste Moment Parquet, Parquet Acryl sau Parquet & Laminates si pardoselile tale se vor simti rasfatate.

Ancore chimice. Acestea sunt adezivi foarte puternici, folositi pentru beton, caramida cu goluri, pereti cu consistenta slaba. Atat Moment CF 850 cat si CF 900 au o arie larga de utilizare: signalistica, usi securizate, balustrade de terase, scari, balcoane, antene satelit, lumini exterioare, obiecte sanitare, bazine, tevi, rafturi, instalatii de aer conditionat, fatade, usi de garaj, radiatoare, balustrade piscine

Lipeste orice si te lipesti de premii! In perioada 1 aprilie – 30 iunie 2013, Moment desfasoara o promotie foarte interesanta, la care poti castiga o multime de premii atractive. Cumperi oricare dintre produsele Moment cu sticker promotional, care te ajuta sa lipesti, repari sau decorezi fara efort, fara batai de cap, trimiti codul unic prin SMS la 1778 (numar cu tarif normal in retelele Vodafone, Orange si Cosmote) sau il inscrii pe www.lipesteorice.ro si participi automat la tragerile la sorti.

Zilnic poti castiga unul din urmatoarele premii: compresor auto, tigaie wok Tefal, minge de fotbal sau produse Moment. Saptamanal poti castiga o tableta PRESTIGIO MultiPad iar la finalul promotiei marele premiu, o sesiune de cumparaturi cu durata de 10 minute intr-un magazin de bricolaj.

Articole similare

“Prima Casa” i-a determinat pe unii proprietari sa urce preturile si cu 35%

RL online

Izolatia interioara

RL online

Proiect de casa 17012012

RL online

Lasă un comentariu