Image default
LifeStyle

Liebherr a cumparat producatorul de pompe de beton Waitzinger

Waitzinger produce pompe de beton montate pe sasiu de camion, pe sasiu de remorca si mixere de beton pentru camioane. Firma a fost infiintata in 1991, are 60 de angajati si isi are sediul in orasul german Neu-Ulm.

Liebherr a declarat ca procedura de achizitie, incheiata luna trecuta, pe 19 octombrie, reprezinta “completarea perfecta” pentru divizia de echipamente pentru beton a marelui constructor german – Liebherr-Mischtechnik. Avand o fabrica in Bad Schussenried, Germania, divizia Liebherr este responsabila pentru producerea de instalatii de amestec mobile si stationare, mixere reversibile de beton pentru camioane si benzi transportoare pentru autobetoniere.

“Achizitionarea Waitzinger i-a oferit diviziei Liebherr-Mischtechnik statutul de furnizor al unei game complete in sectorul tehnologiei betonului” – se arata intr-o declaratie a celor de la Liebherr. “Scopul Liebherr este de a-si extinde gama de produse in materie de pompe de beton si astfel sa-si imbunatateasca pe mai departe pozitia competitiva pe plan international in sectorul tehnologiei betonului.”

De acum inainte, produsele Waitzinger vor fi distribuite prin intermediul retelei internationale de vanzari si service a Liebherr. De asemenea, Liebherr a declarat ca achzitia va oferi fabricii Waitzinger din Neu-Ulm si angajatilor sai “oportunitati de dezvoltare si perspective sigure in viitor”.

Liebherr-Mischtechnik are aproximativ 700 de angajati la fabrica din Bad Schussenried.

 

Articole similare

Curs de arta – Portofolio

comunicat de presa

Desert de weekend: biscuiti cu portocale si ciocolata

casamea.ro

(P) Avene lansează o nouă formulă inovatoare pentru pielea uscată a întregii familii

casamea.ro

Lasă un comentariu