Image default
LifeStyle

Leu 4-10 ianuarie

Weekendul de data asta este unul provocator pentru un nativ Leu, orice inseamna dragoste, intrecere, mai ales confruntarea directa intre persoanele cu minti luminate, etalarea talentelor personale celor la fel de dotati ca si dvs. sunt la ordinea zilei, ele va anima, va tin mintea treaza, in plus vin cu o doza de adrenalina de care aveati nevoie in contextul in care activitatile din saptamana anterioara dar si cele care vor veni vor fi ceva mai cuminti, mai casnice, mai domoale.

Ceva de lucru veti avea cu partenerul care, de data asta, vrea sa imparta ceva cu rudele de sange, ceva care nu prea este la paritate cu ceea ce faceti dvs. Nu va suparati, nu comentati, dar va contrariaza suficient gestul si atitudinea incat sa deveniti mai suspicios referitor la loialitatea cu care se comporta in cuplu. Nu iese mare tevatura din asta, sunteti destul de cerebrali sa treceti cu vederea, mai ales ca persoana stie sa va atinga coarda sensibila, apoi si dvs. aveti unele aspecte mai slabe ce trebuie sau mai bine zis ati vrea sa fie trecute cu vederea. Asa se cam deruleaza weekendul, sigur ca sunt sanse mari si pentru unele intalniri minune, asa cum nu de mult timp ati fost tocmai martorul si beneficiarul direct al unei astfel de intamplari care tare ati vrea sa se mai reediteze. Zilele de luni si marti sunt si ele destul de agitate, dar va plac, va fac sa va solicitati mintea la maximum astfel incat sa trageti folosul dorit, cel visat dar, de ce nu, si cel meritat.

Totusi nu trebuie pierdute din vedere si trucurile cele mai vechi de a va face norocul cu mana dvs., desi nu putem spune ca stelele nu sunt de partea dvs. Aveti nevoie si sa uzitati de niste smecherii din batrani, doar, doar veti avea si increderea ca este corect, bine si marcat de reusita ceea ce faceti. Mijlocul saptamanii nu va mai este la fel de favorabil, succesul ramane doar o amintire placuta si dorita in continuare, mai ales ca relatiile sociale nu sunt chiar atat de armonioase, trebuie deseori sa va muscati limba sa nu scoateti pe gura vreo “perla” care sa tensioneze in plus atmosfera. Apoi mai este nesansa de a pierde ceva valoros. Un telefon, un potmoneu, chiar fara bani, dar cu ceva acte importante sau vreun obiect dintr-o colectie valoroasa, la care tineti din motive de la sine intelese. Abia pe vineri se mai lipezeste cerul dvs. Astfel incat sa va puteti planifica un weekend viitor mai cu noroc. Sanatate – riscati o indigestie, bani – jinduiti dupa ceva mai consistent.  

Citeste Horoscopul saptamanii 4-10 ianuarie pentru toate zodiile

Articole similare

MENATWORK un furnizor la 360 grade !

comunicat de presa

Oferă-ți momente de răsfăț!

comunicat de presa

Cuptorul Electrolux CombiSteam Deluxe aduce savoarea mancarii de restaurant chiar la tine acasa

casamea.ro

Lasă un comentariu