Image default
Amenajari Interioare

Lemnul, materialul care innobileaza decorul

Baia reprezinta locul in care ne incepem ziua si o incheiem. Prin urmare, dispozitia noastra incepe de aici si putem incerca sa amenajam acest spatiu in asa fel incat sa ne induca mereu o stare de bine.

Obiectele sanitare ultramoderne contribuie la conturarea decorului si la obtinerea confortului necesar. Insa la fel de importante sunt finisajele, cu ajutorul carora vom obtine o atmofera calda si primitoare sau, dimpotriva, eleganta si rece.

Baia din imagini inglobeaza toate cele de mai sus, adica este eleganta, dar si calda si primitoare in acelasi timp. Incaperea are la baza un design simplu, dar foarte atent creat. Contrastele de materiale si culori au un efect remarcabil: nuanta calda a lemnului contrasteaza cu albul obiectelor sanitare si cu argintiul bateriilor sanitare.

Un efect decorativ special il are fata mobilierului din panouri cu directie opusa, care alterneaza cu suprafetele simple: un joc subtil de volume si forme.

Aceasta baie, in care vedeta este lemnul, reprezinta mai mult decat un spatiu functional: este un spatiu de relaxare, cu atmosfera zen. Prin urmare, pastreaza imaginea sa in minte, iar atunci cand iti amenajezezi o baie noua sau o reamenajezi pe cea existenta, inspira-te din decorul sau, mai ales ca nu e greu de reprodus.

Articole similare

Casa mica si cocheta in stil minimalist

Oana Voicu

22 de idei pentru mobilierul apartamentelor de mici dimensiuni

casamea.ro

Maison francaise

casamea.ro

Lasă un comentariu