Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Lemn natur si accente fresh intr-o bucatarie primitoare

Cum trebuie sa arate bucataria ideala este greu de spus. Cert e ca, daca beneficiaza de spatiu, lumina si dotari inteligente, va satisface gusturile majoritatii.

Daca bucataria are o suprafata generoasa (sau daca poate fi extinsa prin inglobarea unei debarale in spatiul util), poti integra zona de dining in aria acesteia.

Bucataria din imagine atrage atentia prin atmosfera luminoasa, aerisita si degajata. Desi fundalul este neutru, totusi mobilierul din lemn natur iese foarte bine in evidenta. Pentru obtinerea unui aspect armonios si unitar, suprafata de deasupra blatului de lucru a fost placata cu lemn in aceeasi nuanta cu a mobilierului.

Lumina, prospetime si culoare

Incaperea se bucura de multa luminozitate datorita ferestrelor generoase, accesorizate cu perdele subtiri, transparente, diafane, care permit luminii naturale sa patrunda in interior. Vazele mari cu flori improspateaza si coloreaza decorul. Acelasi efect il au si ghivecele cu verdeturi aromatice (rozmarin, cimbru, oregano, busuioc, salvie etc.). 

Aceasta bucatarie propusa de Kika este fabricata in Germania, are blatul gros de 5 cm si amortizoare incluse. Sertarele, cu o latime de peste 800 mm, suporta o greutate de pana la 80 de kg. Mobilierul este disponibil la comanda, in diverse culori, iar pretul lui se stabileste in functie de dimensiuni, configuratie si dotari suplimentare.

 

Articole similare

Lampile-fagure, o creatie Mycelium Studios

Madalina Constantin

Zilele Nationale – Australia

RL online

Cosovan Gabi

RL online

Lasă un comentariu