Image default
LifeStyle

Lămpi cu proiecții luminoase spectaculoase pentru o atmosferă magică

Designerul Chen Bikovski a fost fascinată din copilărie de cărtile în stil pop-up și s-a gândit să reinterpreteze acest concept pentru a-l integra în proiectele sale de design interior.

Astfel a luat naștere o colecție deosebită de lămpi Popup, care la prima vedere par banale, dar care odată aprinse devin adevărate opere de artă.

Lămpile realizate de designerul stabilit în Tel Aviv sunt din aluminiu și reprezintă în mare parte siluete de animale, ale căror corpuri sunt completate de modul în care lumina este proiectată pe pereți când lămpile minimaliste sunt aprinse.

Designul acestor corpuri de iluminat le face să pară cerbi sau păuni când lumina pătrunde prin materialul lor, creând o atmosferă magică în orice cameră, după cum însăși designerului îi place să le descrie pe site-ul personal.

Lămpile au aspect de origami, iar liniile simple ale acestora nu trădeaza în niciun fel forma pe care o îmbracă atunci când sunt aprinse. Practic, lumina străbate orificiile acestor sculpturi metalice formând coarne de cerb, coadă de păun sau alte forme ușor de recunoscut și asociat cu diferite animale sau chiar plante cum sunt cactușii.

O astfel de lampă va anima cu siguranță decorul unei camere și chiar va putea înlocui operele de artă clasice. Modul în care te joci cu lumina într-o încăpere este foarte important și poate crea senzația de mărire a spațiului, așa că aceste lămpi vin ca un avantaj și în acest sens. Ele pot fi folosite fie în living, fie pe biroul personal, pentru că designul propus de creatorea lor este flexibil și poate fi adaptat ușor mai multor tipuri de decor.

Sursa foto:

http://www.mymodernmet.com/

Articole similare

Inveseleste camera copilului cu scaune haioase!

Elena Virlan

Noul UltraSilencer – inovatiile din spatele celui mai silentios aspirator Electrolux

comunicat de presa

Hornbach aduce peste 4.000 de pesti din 150 de specii in noul magazin din Sibiu

casamea.ro

Lasă un comentariu