Image default
Home

Lampa suspendata cu abajur din cupe de hartie

Puteti recicla si crea un abajur modern 3D in doar cateva minute, folosind pistolul de lipit Dremel, un ambalaj sferic simplu din hartie si cupe din hartie cerata, utilizate in catering.

Folosind ghidul nostru pas cu pas, veti vedea cat este de simplu si de distractiv de realizat.

Materialele necesare:

• Pistol de lipit Dremel si baghete de lipit incolore de 7 mm

• Lampa suspendata cu abajur sferic, din hartie cu diametru de 30,5 cm

• 180 de bucati de cupe din hartie cerata sau cupe pentru condimente

Gradul de dificultate: nivel incepator

Pasul 1

Montati abajurul sub forma de glob, urmand instructiunile date in pliantul care il insoteste.

Pasul 2

Cu ajutorul pistolului de lipit Dremel, reglat pe functionarea la rece, aplicati adeziv de-a lungul marginii bazei uneia dintre cupele de hartie. Incepand de la baza abajurului, presati adezivul pe suprafata abajurului astfel incat marginea cupei de hartie sa se sprijine pe marginea inferioara a abajurului.

Finalizati primul cerc utilizand pistolul de lipit Dremel pentru a lipi mai multe cupe de hartie de-a lungul marginii inferioare a abajurului, pozitionand-o pe fiecare in vecinatatea celei precedente. Acest abajur din hartie are un orificiu de 7 cm la baza, care face necesar un numar de noua cupe de hartie pentru a-l inconjura.

Pasul 3

Realizati cel de-al doilea cerc utilizand pistolul de lipit Dremel pentru a aplica adeziv pe cupele care vin in contact cu primul rand.

Pasul 4

Continuati sa utilizati pistolul de lipit Dremel pentru a aplica adeziv pe randurile trei si patru si intre cele din randurile anterioare, formand cercuri de cupe asezate alternant.

Pasul 5

Realizati randul patru, utilizati pistolul de lipit Dremel pentru a aplica adeziv pe liniile verticale, asezandu-le deasupra cupelor din cercul anterior si nu intre ele. Diametrul globului va creste pe masura ce va apropiati de linia de centru, ceea ce inseamna ca intre cupe vor ramane spatii libere mai mari.

Pasul 6

Pe masura ce va apropiati de marginea superioara a abajurului, diametrul va scadea, iar liniile cupelor se vor uni in mod natural. Incheiati cu un ultim rand de cupe pe care se aplica adeziv adiacent la deschiderea de la partea superioara a abajurului si suspendati abajurul dumneavoastra.

 

 

 

 

Articole similare

Easter vacation in the country of tulips

casamea.ro

Four useful tips for selling your house

Sânziana Iaru

Suspendarea tavanului fals

Constantin Stefan

Lasă un comentariu