Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

La serviciu, ca acasa!

Ce-i drept, nu prea stim unde sa ne concentram atentia in interiorul agentiei braziliene. Ne-am uita ba spre tablourile de pe peretele turcoaz care inrameaza separeul, ba spre scaunul portocaliu si pufos, ori spre corpul de iluminat masiv din zona de living (asta daca putem vorbi despre o sufragerie intr-un birou).

Cu toate acestea, cumva, toate elementele din spatiul agentiei (si sunt multe, nu ne plangem) isi gasesc cumva locul, se armonizeaza cu tot ce se afla in jur. E ca intr-o padure tropicala, ceva mai incalcita decat padurile noastre de brazi unde trunchiurile copacilor stau drepte, ca in armata.

De fapt, de ce sa ne ascundem dupa deget, conceptul amenajarii sta in asamblarea unui spatiu care sa-si faca utilizatorii sa-si imagineze ca sunt in padure, in mijlocul naturii. Marturie stau corpul de iluminat care umple spatiul si marcheaza, deloc discret, inaltimea mare a incaperii, proiectat sub forma unui arbore metalic cu ramuri de care atarna lampadare colorate, dar si tablourile de inspiratie vegetala, ghivecele cu plante sau mana curenta inedita a scarii care este intortocheata ca un hatis.

Spatiul, destul de inalt, este bine utilizat prin introducerea unei supante cu o zona de birouri (atipica si ea, cum ne-am obisnuit). In rest, totul pare eclectic, elemente cu aceeasi forta a liniilor sau culorilor sunt juxtapuse, intalnim elemente moderne, minimaliste, asezate langa piese de inspiratie clasica, subliniate de materiale nefiresti.

Totul pare, insa, o scenografie pentru un joc de cautare de comori: micile surprize de peste tot sunt ideale pentru a vindeca atat plictiseala, cat si blocajele creative!

 

 

Articole similare

Lucruri la care sa te uiti inainte de a cumpara o casa

casamea.ro

Decor de Craciun in stil danez

Elena Virlan

Beko Pro Smart, pentru mai multa liniste acasa

comunicat de presa

Lasă un comentariu