Image default
LifeStyle

Komatsu lanseaza PC290-10

Unele dintre principalele avantaje aduse clientilor de Seria 10 – si implicit de noul excavator PC290-10 – sunt: consum redus de combustibil, performante tehnice deosebite si confort pentru operator, eficienta in lucru si disponibilitate excelenta a echipamentului, toate pentru maximizarea productivitatii si reducerea costurilor totale de operare.

Noul PC290-10 are o greutate operationala cuprinsa intre 29.800 si 30.900 kg si este dotat cu motor Komatsu SAA6D107E-2 de 213 CP (159 kW) care indeplineste normele europene de poluare EU Stage IIIB. Proiectata avand la baza platforma motoarelor Komatsu cu EU Stage IIIA si folosind cele mai noi si performante tehnologii in domeniu, Seria 10 de excavatoare Komatsu dezvaluie utilaje cu motoare mai puternice cu 5% fata de modelele anterioare, dar mai putin poluante si care consuma cu 10% mai putin combustibil. Sistemul automat de decelerare este programabil si poate reduce consumul de combustibil, prin functionarea la relanti, cu pana la 30%.

PC290-10 este dotat cu cea mai noua versiune a sistemului de monitorizare prin satelit, Komtrax. Informatii precum orele de lucru, locatia utilajului, atentionari sau alerte de functionare neconforma sunt transmise de la utilaj prin tehnologia wireless catre aplicatia web a sistemului Komtrax, pentru analiza. Sistemul de monitorizare prin satelit al utilajelor Komatsu creste astfel disponibilitatea utilajelor, reduce riscul de furt al acestora, permite realizarea unui diagnostic corect al activitatii de catre distribuitor si asigura un flux de informatii foarte folositoare pentru realizarea unei activitati eficiente si productive. 

Articole similare

S-a lansat Clubul Bioderma

casamea.ro

Andreea Marin Banica lanseaza in Carrefour colectia pentru bebelusi Violet si cartea Pretuieste viata

comunicat de presa

Idei pentru masa de Paste de la Ikea

casamea.ro

Lasă un comentariu