Image default
LifeStyle

Jogging, sport si terapie

Miscarea in aer liber sau la sala se face in functie de varsta, evitandu-se excesele, si sunt recomandate atat o hidratare adecvata cat si evitarea fumatului sau a unor mese copioase.

Alergarea presupune disciplina, ordine, echilibru, transformandu-se intr-o veritabila terapie impotriva stresului, de aceea ar trebui sa ii reconsideram locul in viaţa noastra.

Folosit atat pentru slabire cat si pentru construirea tonusului muscular mult dorit, joggingul castiga astazi din ce in ce mai mult teren in ierarhia sporturilor.

Facut in sala ajuta, impreuna cu o dieta inteligenta, la slabire si la formarea unui corp armonios. In cazul in care vom urma un program bine stabilit, vom putea sa ne mentinem aspectul placut si o stare de bine a intregului organism.

Atunci cand il practicam in aer liber, ne putem bucura si de locurile pe care le strabatem, un parc, o zona linistita si, daca suntem singuri, poate ascultam si o muzica relaxanta. Firmele de specialitate din domeniu se intrec in a forma si dota echipamentul cu ultimele descoperiri ale stiinţei si tehnicii, de la iPod, radio, materiale antialergice, aparatura incorporata care sa masoare tensiunea arteriala, pulsul, frecvenţa respiraţiei etc.  

Pantofii de alergare trebuie alesi cu grija, in funcţie de terenul unde se efectueaza alergarea si de sezon, evitandu-se astfel accidentele, entorsele, fracturile sau orice alt incident.

Restul echipamentului presupune materiale de calitate, costumatie adecvata, de la cea de vara, cu pantaloni scurti, tricou, sosete, toate comode, la cea pentru sezonul rece, cnd putem alege din multitudinea de oferte de costume complete, ce pastreza o temperatura constanta. 

Articole similare

Al patrulea turn de lumină cu lămpi LED în portofoliul Chicago Pneumatic

M.Equipment

Cinci școli și licee din București au fost pictate în cadrul proiectului “Educație prin Artă”

comunicat de presa

Prăjitură cu fructe de sezon

casamea.ro

Lasă un comentariu