Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Joc de pasteluri si culori revigorante

Te intrebi cum poti obtine un decor cu personalitate in dormitorul tau, fara sa faci schimbari majore si fara sa investesti in multe lucruri?

Ideea e simpla. Trebuie doar sa accepti provocarea unei noi zugraveli. Peretii colorati dau personalitate oricarei incaperi, iar investitia nu este una foarte mare, asa ca se merita deranjul. De asemenea, acestia pot schimba considerabil atmosfera, facand-o mult mai primitoare. Prin urmare, vopseste doi pereti in nuante pastelate, de exemplu in verde sau in lila foarte discret. Nuantele pastelate ale peretilor au meritul de a pune in evidenta piesele de mobilier, chiar si atunci cand acestea sunt albe.

Pentru a aduce putina vitalitate incaperii, mizeaza pe textile in culori puternice. Perdelele, draperiile si asternuturile pentru pat le poti alege in culori mai tari, dar care sa faca parte din aceeasi gama (prezenta la pereti).

Apoi, introdu in ambient decoratiuni in ton cu elementele decorative prezente. Chiar si cateva rame cu cele mai frumoase fotografii din vacanta vor avea un efect decorativ remarcabil. Nu in ultimul rand, insereaza in decor multe flori de sezon. Vor improspata atmosfera.

Articole similare

Virtuozitate in design interior – tehnic

Luana Ibacka

Whirlpool si casamea.ro te premiaza

RL online

Colt placut si primitor

RL online

Lasă un comentariu