Amenajari Interioare

Iubeste romaneste! De Dragobete te trimitem la restaurant

Fa o declaratie de dragoste iubitului/ei tale si poti castiga o cina romantica pentru doua persoane in cadrul restaurantului Brauhaus de pe Smardan, un loc numai bun pentru intalniri de toate felurile in care vrei sa te auzi fara sa tipi si in care vrei sa-ti savurezi ceva-ul intr-o atmosfera linistita.

Inscrie-te la concurs in perioada 15-24 februarie si cea mai frumoasa declaratie va fi premiata.

 

NOTA:

Prin participare, persoanele in cauza accepta in mod neconditionat si explicit ca datele personale de identitate sa fie utilizate si stocate intr-o baza de date, aceasta putand fi folosita de organizatori sau subcontractanti ai acestora, ulterior, in cadrul altor aplicatii similare, de marketing direct etc., cu respectarea drepturilor prevazute de Legea 677/2001, privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

La concurs poate participa orice persoana, indiferent de varsta, sex, nationalitate sau religie. Nu au drept de participare la aceasta campanie angajatii organizatorilor, ai partenerilor acestora care sunt implicati in organizarea si desfasurarea concursului si nici rudele de gradul I ale persoanelor fizice. Pentru a intra in posesia premiului, este obligatoriu ca datele trecute pe talon/mail sa coincida cu cele din actul de identitate.

Nu se acorda contravaloarea in bani a premiilor castigate. Pentru detalii suplimentare, puteti suna la numarul de telefon: 021-20 28.270 Premiile vor fi ridicate de la adresa redactiei casamea.ro (Str. Nerva Traian nr 3, et 8, Bucuresti)/partener concurs sau vor fi trimise prin curier. Premiile nerevendicate in termen de 20 de zile calendaristice vor fi acordate altor participanti.

Articole similare

Grinzile, un plus de valoare pentru interior

Simona Popa

Renovarea podului in 8 pasi

Elena Virlan

O casa veche de 100 de ani transformata

Anca Ghiorghiu

Lasă un comentariu