Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Invioreaza decorul cu cateva trucuri simple

Reamenajarea unui interior nu presupune neaparat schimbari majore sau costuri mari. Din contra, cu doar cateva trucuri simple puteti schimba aspectul unui living, de exemplu, sau al unui dormitor.

Iata cateva idei cool pe care le puteti pune in practica de indata:

– incepe cu textilele; acestea sunt cel mai usor de schimbat si au un efect imediat asupra intregului decor; de exemplu, schimba draperiile, pernele decorative sau husele scaunelor. Si covorul intra la aceeasi categorie. Un model nou, viu colorat amplasat in living este tot ce iti trebuie pentru a inviora atmosfera.

imprimeurile botanice nu sunt doar in tendinte anul acesta, dar sunt potrivite pentru o noua abordare a stilului de amenajare. Astfel de imprimeuri te duc cu gandul la amenajarile de tip country-chic. Asadar, daca iti doresti sa te indrepti in aceasta directie, mizeaza pe ele;

florile naturale, fie in vaza (buchet), fie la ghiveci sunt mai mult decat binevenite. Nimic nu poate fi mai fresh decat un manuchi de flori proaspat taiate. Daca mai sunt si parfumate…concluzia o trageti voi. Nici plantele la ghiveci nu sunt de neglijat. Daca sunt de dimensiuni mici recomandarea noastra este sa formati un colt doar cu ele.

– o alta idee, pentru dining, este aceea de a schimba toate scaunele cu unele colorate, unul din fiecare culoare. Mai mult decat atat, puteti alege nu doar nuante diferite, ci si materiale, cum ar fi lemn, combinat cu metal, plastic, etc.

operele de arta nu degeaba sunt valoroase. Un tablou supradimensionat deasupra canapelei din living sau al semineului va atrage toate privirile din incapere. Alege un tablou clasic cu flori de camp (e.g. maci) sau unul abstract cu motive geometrice/digitale in culori neon.

– daca un perete din locuinta a suferit accidente casnice, el poate fi acoperit cu un model de tapet care nu doar va rezolva problema petelor, ci va avea un impact major asupra interiorului. 

Articole similare

Bayer HealthCare: un nou sediu modern si elegant

Madalina Constantin

Decor de inspiratie spaniola

Elena Virlan

Aspirator clasic sau unul cu filtrare prin apa?

casamea.ro

Lasă un comentariu