Image default
LifeStyle

Intretinerea obiectelor sanitare

Cada de baie

Pentru a indeparta murdaria mai usor, curata cat mai des obiectele sanitare (de exemplu, cada de baie, dupa fiecare utilizare). Altfel, sapunul, mizeria, grasimea etc. se vor impregna in suprafata ceramica. Curata sita saptamanal, pentru a evita infundarea scurgerii. De asemenea, este bine ca dupa fiecare imbaiere sa aduni firele de par, pentru ca acestea sa nu ajunga in sita.

In cazul cazii de baie cu hidromasaj, apeleaza la o solutie pentru curatarea duzelor si a tevilor. Un produs eficient inlatura germenii, bacteriile, ciupercile si alte microorganisme, are efect dezinfectant si preintampina aparitia mirosurilor neplacute.

Cabina de dus

Setul de dus si bateriile atrag repede atentia, mai ales atunci cand au pete de apa sau depuneri de calcar. Utilizand peria de sarma, exista riscul sa zgarii suprafetele respective. Cel mai indicat este sa folosesti pentru spalarea lor un burete moale si detergent lichid.

Elementele separatoare ale dusului (din sticla) se pot curata prin pulverizare cu apa calda si detergent sau cu o substanta speciala pentru suprafete vitrate. Dupa fiecare dus, inlatura urmele de sampon si gel si sterge cu un material moale stropii de apa de pe suprafetele si profilele cabinei de dus.

Lavoarul si bateria

Scapa de petele de calcar si apa, precum si resturile de sapun folosind o solutie speciala pentru curatarea obiectelor sanitare. Un detergent universal va fi mai putin eficient si va necesita mai multa frecare.

Vasul de toaleta

Pe margini si inauntrul vasului toarna o solutie speciala de curatat toaletele. Las-o sa actioneze 15-20 de minute, apoi clateste cu apa din abundenta.

 

Articole similare

Eleganta de Monaco la tine in gradina!

casamea.ro

CONCURS: Castiga un pom fructifer de la Jardina

casamea.ro

thecraftlab by Irina Neacsu

casamea.ro

Lasă un comentariu